Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim: ki az, aki megbízhatónak, érettnek, tisztelettudónak és hűségesnek tartja magát oly annyira, hogy akár egy komoly kapcsolatban is képes lenne helyt állni és szerető társa lenne egy magányos 19 éves pesti srácnak?
Figyelt kérdés
Köszönöm az értelmes reagálásokat.2013. szept. 17. 23:35
1/10 anonim válasza:
3/10 A kérdező kommentje:
Szandi :) Ennél találóbb nevet. Egy köszönöm-öt azért elfogadok! ;)
2013. szept. 17. 23:37
4/10 anonim válasza:
Túl sok az elvárásod :D ilyen ritkaság számba megy :P
5/10 anonim válasza:
Óóóó Tényleg :)) A Szandi az jóó :DD
Am pont lány cicus :))
7/10 anonim válasza:
Én olyan srácot keresek, mint amit te leírtál lányban és 18 éves vagyok. Viszont interneten keresztül nem ismerkedem, elég bizalmatlan vagyok az ilyen dolgokkal :)
9/10 anonim válasza:
Ez a bizalmaskodó stílus nem célravezető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!