Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek egy 21 éves lánynál hány szexuális partner fér még bele? Mennyire érdekel a lány múltja?
lótetű
Edzedd többet a markod, akkor nem lesz tág, lol.
Kérdező, az itteni nyomingerektől szerintem ne kérdezz ilyet, nem beszéltek más nővel az anyjukon kívül. Oké, ott van még a nagyi is.
Diót török a markommal cica. "lol"
Csak a saját nevemben tudok beszélni. Azt tudnod kell, Kedves Kérdező, hogy én ezt a lányt nagyon szeretem, de sajnos csak egyoldalú. Előttem legalább 9-10 partnere volt, 25 éves. Mivel csak plátói a dolog, nem tudhatom, hogy hosszútávon hogy működne, de most, perpillanat úgy érzem, hogy nem zavarna sem a múltja, sem az eddigi szexpartnerei száma, sőt, még a személyük sem (igen, jól sejted, nem egyet ismerek közülük személyesen is).
Attól, hogy a partnered nem bontatlan mint a tonhalkonzerv, amikor összejössz vele, nem jelenti azt, hogy "elhasznált" lenne, elvégére egy emberről beszélünk, aki élte az életét addig, ameddig meg nem jelentél a mindennapjaiban. Én azt mondom, ha igazán szeretni fog valaki, nem fogja sem a 8, de még 80 férfi sem zavarni, mert az már a múlt. És a múlttal mit lehet érdemben kezdeni.
Nem tartozol elszámolni valóval senkinek sem, max. a leendő párodnak, és csak akkor, ha ő rákérdez. De ha fontos leszel neki, akkor te leszel a fontos, és nem az xyz számú előző szexpartnered.
"Csak a szexista, esetleg hímsoviniszta, fejletlen személyiségek fognak ezért elítélni"
Azért azt illik tisztázni,hogy egyéni párkapcsolati preferenciáknál a hozzád hasonló véleménydiktátorok miért akarják megmondani,hogy mások mit gondoljanak? Semmi közöd hozzá,hogy a férfiak hogyan értékelik a nőket,hiába nem tetszik a pontozási rendszer. Tudod,ami a nőknél előny, az nem biztos,hogy a férfiaknál is. Egy férfi szexuális sikerei feldobhatják az értékét a nők szemében,de egy férfinak semmilyen előnyt nem nyújt a nő könnyűvérűsége,csak hátrányt. Panaszkodni lehet az evolúciónál és a biológiánál.
19!
Én nem látom, hogy bárki megmondta volna neked, hogy mit kell gondolnod, csupán annyi történt, hogy a véleményed kapott egy értékítéletet:) Itt egyedül te próbálod megmondani, hogy mások mit gondolhatnak a soviniszta fajtádról:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!