Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vesznek a nők "emberszámba"? (jóképű vagyok, új ruhába járok, jó cipőben, dolgozom, nem iszom, nem dohányzom,165cm vagyok)
ha önző, egoista, beképzelt tiszteletlen ficsúr vagy, akkor ne is csodálkozz
ugye tőled alacsonyabb csajoknál próbálkozol?
én nem utasítanálak el 159 centi vagyok, magassarkúval is pont egy magasságúak lennénk, de foglalt vagyok már 3 és fél éve
Lehet kapni beépített cipősarok magasítót, cipészek csempészik be az általad kiválasztott lábbelibe, én ezt javasolnám.
De véletlenül se vedd le, még ágyban sem, mert lelepleződnél és elhagyna a nőd.
Azért mert nyafogsz mint egy kislány. Viseld a kudarcot férfi módjára! ''Brühühü miért nincs ez? Miért nincs az?? ''
Ez az elképesztő
Attól függ, hogy milyen csajoknál próbálkozol. Nyilván ha nálad magasabb, szebb, jobb csajnál próbálkozol akkor nem fog összejönni.
Bocsi, ha nem így van csak én ezt tapasztalom. Egyik ismerősöm is sír, hogy nem jön vele össze senki, de hát olyan csajokhoz megy oda akik magukkal se állnak szóba nemhogy vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!