Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vesznek a nők "emberszámba"? (jóképű vagyok, új ruhába járok, jó cipőben, dolgozom, nem iszom, nem dohányzom,165cm vagyok)

Figyelt kérdés
Egyszer már azt hiszem elér az idegösszeroppanás!Egy nő sem akar velem járni,szinte sértésnek veszik,ha meghívom őket egy kávéra!Ez elképesztő!

2016. szept. 4. 16:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
7%
165 cm. És akkor a farokméretedet még ki sem írtad, gondolom az sem lehet 20 cm fölötti...
2016. szept. 4. 17:21
 12/16 anonim ***** válasza:
76%

Undorítóak vagytok...

Tisztelet a kivételnek!

Kérdező fel a fejjel a mának élj!

2016. szept. 4. 17:36
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
Az első kommentelőhöz hasonlóan nekem is egyből feltűnt, hogy csupán olyan választ szeretnél kapni, amit hallani szeretnél. Ezen az oldalon (de a való életben a saját szemeddel is tapasztalhatod) számtalanszor ki lett már tárgyalva, hogy az alacsony pasiknak pokoli nehéz a társkeresés, hiszen a nők annyira vonzódnak az alacsony (<173/175) pasikhoz, mint az átlag pasik az aránytalan duci nőkhöz. Most ha olyan választ kapsz, hogy "Igen, öreg, alacsony vagy, ezért vagy sikertelen és nincs barátnőd", akkor miben lesz jobb az életed? Vagy beletörődsz és végleg felhagysz a társkereséssel? Komolyan nem értem mire jók ezek a kérdések? Nézd! Én 170 vagyok (szóval ugyanúgy alacsony), életemben nem volt még barátnőd, mégsem érdekel, hogy milyen magas vagyok, mert qrvára NEM TUDOK ellene semmit sem tenni. Próbálkozok a nőknél, de nem a csajozás jelenti a legfontosabb tevékenységemet, hanem a tanulás/leendő karrier. Ha te kiírsz 20 ezer kérdést a GYK-ra, elindítasz egy jogi mozgalmat "A D kosaras/hosszú combú/álomtestű szőke érzéki angyalok is ugyanúgy vonzódjanak a töpszli pasasok iránt, mint a jóképű 185 centis sportos álompasik iránt" néven, akkor sem jársz sikerrel, mert az ösztönöket nem fogod tudni felülírni. Győzd meg a milliárdos vezérigazgatót, hogy az S AMG merci helyett vegyen magának egy Swift-et. Na kb. ezt figyelembe véve gondolkozz el a problémádon...Akár tetszik, akár nem, az egész világ a versengésről, az előrejutásról, a jobbra/szebbre való törekvésről szól, bármennyire is fájdalmasan hangzik. Nem akarlak megbántani, de tényleg olyan sok ember van, aki abszolút nincsen tisztában a lehetőségeivel/értékeivel/a világban betöltött szerepével, hogy az döbbenetes. Ezt muszáj volt leírnom, remélem nem haragszol az őszinteségért.
2016. szept. 4. 18:45
 14/16 anonim ***** válasza:
62%
Gyúrd ki magad durván ,legyél pénzes és ezt mutasd is , és lekezelően bunkó legyél. Egyből nyerő leszel a nőknél.
2016. szept. 4. 19:10
 15/16 anonim ***** válasza:
#14: Az elméleted már a pénzes résznél megbukott. Ahhoz hogy legyen annyi pénze, amennyi a csajozásnál komoly kompenzációt jelent a magasságára nézve, ahhoz minimum középvezetői státuszban kellene dolgoznia és nyílt titok, hogy a felsőbb vezetésbe nagyon nehezen kerülnek be alacsony emberek, pont az emberi pszichológiából kiindulva. A magas emberek sokkal tekintélyt parancsolóbbak, nagyobb bizalmat éreznek irántuk.
2016. szept. 4. 22:30
 16/16 anonim ***** válasza:
15ös ez netto butaság,nem pankráció bajnokság alapján választják a vezetőket,az egy másik film volt (Hülyék paradicsoma) :D..Példaként sorolhatnék híres politikusokat ,ma is élőket, kezdve nemzetünk dicső vezírével, vagy annak a jelentéktelen kis országnak a vezetőjével itt keletre,orosz vagy mi..Mellesleg személyes tapasztalatom hogy sok vezető,vagy vállalkozó alacsony. Igazából a tudástól és a könyökölési ,törtetési ,manipulatív tudástól függ a dolog.
2016. szept. 6. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!