Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy olyan férfivel aki jóképű, de a viselkedése úgymond túl átlagos, már-már visszafogott?
A jokepu miert szempont?? 18eveseknel talan.
Az h ritkan beszel feleslegesen ezerszer jobb mint aki tul sokat.
Fentiek alapjan még semmit nem tudtam meg a ferfirol, ami alapjan donthetnek.
Nincs szükségem olyan illetőre, aki nagyon visszafogott és ritkán beszél.
Azt képtelen vagyok elhinni, hogy ha két ember nagyon szereti egymást, együtt is élnek, akkor képtelen lenne sok beszédre ez a most keveset beszélőnek titulált személy.
És mit takar az, hogy feleslegesen ritkán beszél? Mert lehet, hogy te valamire azt mondod, hogy felesleges, én meg azt mondom, hogy fontos! Na, akkor most mi van?
Te azt mondod, hogy pl. felesleges megbeszélni a hétvégi programot, majd lesz valami, én viszont szeretném, ha megbeszélnénk. Ez csak egy példa, hogy szemléltessem, hogy nem biztos, hogy igazad van ezzel a felesleges kifejezéssel!
Nekem apám ilyen. Semmire nem mond semmit. Ha kérdezem, 5 perc múlva talán válaszol, de azt is egy szóban... Baromi idegesítő.
Nem vagyok nő, de tuti van olyan, akinek ez tetszik, különben én sem léteznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!