Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mi volt a legdurvább elutasításotok lányoktól eddig?
"...:D Nem, de meghívlak egy sörre." És meghívott egy sörre :D
30/f
hátrányos képpel ismerkedtem és képcsere után nem írt vissza, vagy megmondta, hogy nem jövök be neki
amik egyeseknek fura, hogy volt 2 csaj akiknek bejöttem (más-más időben), de nem akartam tőlük semmit és összejöttek a bátyámmal :D
igazából nem tudom mi volt a cél, féltékennyé akartak tenni, vagy "ha nincs ló, jó lesz a szamár is" esete
mondjuk a bátyám jobb választás volt, mint én :)
Még jó 20 évvel ezelőtt megtiszteltek egy ilyennel.....
"ezt Te sem gondoltad komolyan...."
Szerintem a kegyes hazugságok a legdurvábbak. Amikor a nők a takonygerincük képtelenek egyszer is az életben kihúzni és egyenesek lenni a másikkal szemben. Amikor te is tudod, és ő is tudja hogy te tudod hogy szemenszedett hazugság amit mond mégis rezzenéstelen arccal közli:
- van barátom,
- nincs meg a kémia,
- stb.
Ahelyett hogy nyílt lenne és azt hallanánk vissza, hogy:
- az öltözékedből felmértem az átlag alatti anyagi helyzeted,
- ronda vagy,
- stb.
Deqrva irigyek vagytok. Most miért kell lepontozni mert meghívtak egy sörre...:D
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!