Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mi volt a legdurvább elutasításotok lányoktól eddig?
"Többre számítottam" (első randin mégis mi lehet?)
"Túl kisfiús az arcod" (csak mert nincs szakállam)
"Megtehetem, hogy mást keresek, és mást is fogok" (nem talált)
Én nő vagyok.
A legdurvább elutasítás amit én tettem egy fiúval az eképpen zajlott.
Volt egy srác nagyon bejőtt kb 16 éves voltam, akkoriban( egy fiú nem volt az eletembe) asszem a srác 19 lehetett egy suliba jártunk. Szóval a sráccal beszéltünk facebookon alig vártam mikor latom őt szünetekben. Tényleg egy jó lelkű srác volt. Oda jött hozzám nem egyszer, hogy megyek e vele ebédelni mindig mondtam neki h nem mert féltem tőle, annyira tapasztalatlan voltam. Volt h kérte h menjek oda hozzá beszélgetni akkor is elutasító voltam vele. Addig csináltam ezt míg nem becsajozott és a félelmeim miatt szívtam egy nagyot 😁
Azóta nem csinálok ilyeneket de szerintem ez eléggé jó példa arra, hogy egy elutasítás mögött is lehetnek érzelmek. Bár akkor 16 éves voltam, de szerintem nem egy nő társam van aki ezen a szinten mozog huszon évesen is. Ma már nem szivatok senkit, pláne magamat..
21/l
Amikor odamentem egy lányhoz elhívni randira, azt a választ kaptam, hogy "Bottal se nyúlnék hozzád!"
Volt sok durva visszautasításom, de emlékeim szerint ez volt a legrosszabb.
technikailag az első randik.
Amikor a randi után vagy bunkó lesz vele, vagy totál koptat és egy egy szavakat ha mond ezzel rám terelve a szétválás terhét. Mert ő nem mondja ki, hogy "nem bocsi"
Megjegyzes:
A kutyas noknel a kutya lesz, marad az elso. Te max a masodik lehetsz
Nekem "Nézzél már magadra!" vagy bár haver volt a csajszi: "ha te lennél az utolsó férfi, akkor se"...
Azért ezek tudnak bántóak lenni, még ha vissza is folytja a sírást akkor helyben az ember.
A "bocs de nem jössz be" és a "nem vagy az esetem" nem is sértő, őszintének mondható.
Bár nem visszautasítás, most nyáron förmedt rám egy részeg dagadt 'csa, hogy ne nyúljak hozzá, amikor pódiumon mellettem táncolva megbotlott és megfogtam a derekát, hogy ne essen le. Bár fél perccel később már próbált volna beszélgetést kezdeményezni... :D
Egyébként ha normálisan kezdeményezel (ami nem egyenlő azzal, hogy papucs módjára meghunyászkodsz és szinte könyörögsz, hogy vegyen észre, hanem végig nálad van a kontroll), akkor ritkán reagálnak rosszul és azok is csak a nagyon sérült csajok. Esetleg bizonyos környezetben, pl. Petófi sétány, ahol egy idő után tele van már a csajok "töke" a sok részeg taperálóval, fordulhat elő, hogy durvábban reagálnak megfelelő kezdeményezés esetén, de ez sem gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!