Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján hímsoviniszta lennék?
Figyelt kérdés
Nem szeretem ha egy nőnek magasabb végzettsége van nálam vagy ha jobban keres,mint én.Ilyen lánnyal össze sem jönnék.A mérnök nők a legrosszabbak,náluk még a katona lányok is jobbak.És az is zavar,ha egy lány jobb nálam valamilyen sportban pl.futásban.Volt,hogy láttam,hogy egy lány rakott fel képet instára,hogy mit futott én meg elmentem futni és kajak az motivált,hogy nehogy már egy lány jobbat fusson mint én.
Ez alapján hímsoviniszta vagyok?Vagy csak kisebbségi komplexusom van?
Mérnökinfón vagyok. A közgáz nem rossz, de ha már ott vagy, és megvan az érdeklődés az anyagi motiváción túl, lehet, jobb lenne egy gazdinfó. Ha meg relatíve száraznak tartod mindkettőt, de pl. jól beszélsz angolul+ mellé még egy nyelvet minimum, akkor meg egy nemzetközi tanulmányok, vagy valami hasonló barátságosabb lenne. Valamennyire körülölelik a közgázt, egyik az egyik, másik a másik irányból. ;) Amennyire én tudom, legalábbis.
2017. nov. 15. 21:29
42/46 anonim válasza:
Melyik az a szak, ami érdekelne? Szerintem abban is van akkora mozgástér, hogy érdemes legyen vele foglalkozni. Véleményem szerint legalábbis többet ér, ha azt csinálod, ami érdekel, kisebb pénzért, mintha azt, ami annyira nem. Így is, úgy is akkor lesz sikered, ha tepersz, és ha ezt olyan szakmában teszed, ami nem izgalmas számodra, nagyon bele tudsz fáradni... Azért nem mindegy, mivel tölti az ember a napjai harmadát.
2017. nov. 15. 21:37
43/46 A kérdező kommentje:
Közigazgatásszervező szak tetszene a legjobban.De olvasgattam róla véleményeket,azt mondják nagyon nehéz vele elhelyezkedni és a fizetés se jó.A gazdaságinformatika inkább műszaki terület,inkább az infó dominál,nem?Infón elég erős a matek,ami nekem nem az erősségem.De én mindenképpen olyan szakot akarok,ami valamilyen szinten kapcsolódik a politikához,az államokhoz stb.ilyen dolgokhoz.A közgáz ilyen,vagyos gondolom nem véletlenül közgazdász a politikusok zöme
2017. nov. 16. 21:57
44/46 anonim válasza:
NKE-NETK-n is érdemes lenne körülnézni. Egy ismerősöm oda jár, ott pl a tárgyak zöme politika és gazdaságtan, minimális matekkal. Szerintem minden közgázos szakon erős a matek. Ebben nem vagyok biztos, érdemes lenne megnézni egy mintatervet vagy tantárgylistát, hogy mire lehet számítani.
2017. nov. 16. 23:40
45/46 A kérdező kommentje:
Úgy tudom,hogy közgázon nem olyan kemény a matek,vagy legalábbis közel sincs olyan kemény,mint egy műszaki szakon.Egy ismerősöm gimiben 2-es volt matekból,de mégis elvégezte valahogy a közlekedésmérnökit.
És ezzel a nemzetközi tanulmányokkalel is lehet helyezkedni?De igazából a közgáz lenne a legkézenfekvőbb.Az itt van a közekben,még kollégium sem kéne,be tudnák járni.De ha felmennék Pestre és neadjisten nem jutna kollégium,nem tudnám ott fizetni az albérletet
2017. nov. 18. 00:34
46/46 anonim válasza:
Gagyi, büszke, himsovén, lánygyűlölő, senki vagy! Fiú létemre ütném az ilyeneket mint te!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!