Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján hímsoviniszta lennék?
Nem szeretem ha egy nőnek magasabb végzettsége van nálam vagy ha jobban keres,mint én.Ilyen lánnyal össze sem jönnék.A mérnök nők a legrosszabbak,náluk még a katona lányok is jobbak.És az is zavar,ha egy lány jobb nálam valamilyen sportban pl.futásban.Volt,hogy láttam,hogy egy lány rakott fel képet instára,hogy mit futott én meg elmentem futni és kajak az motivált,hogy nehogy már egy lány jobbat fusson mint én.
Ez alapján hímsoviniszta vagyok?Vagy csak kisebbségi komplexusom van?

ez inkább kisebbségi komplexus.
ha igazi soviniszta lennél,akkor alapnak tekintenéd,hogy eleve nem lehet tőled jobb semmiben sem egy nő és egy percre sem tekintenéd ellenfélnek.
akkor sem ha a tények ennek az ellenkezőjét támasztják alá.

Akkor én vagyok a legrosszabb rémálmod. :D Mérnökire (is) járok, kiskamaszként katona akartam lenni, kőkemény edzéseket tolok, mert muszáj levezetnem valahogy a stresszt...
Valahol imponál(de sosem volt különösebben szempont), ha egy férfi ilyesmiben hozza azt a szintet, mint én, de nem az a megoldás, hogy az illető a vetélytársaként kezel, és le akar futni, meg fáj neki, hogy engem pl a programozás érdekel. Ez az út csak akkor járható, ha én motiválom a saját fejlődésemmel, és ő emiatt jobban akar teljesíteni, de az, hogy ezért engem piszkál, vagy megvet, vagy tudom is én... Én csak magammal versenyzek, és engem azért bántana, ha valaki azért nem bírna, mert próbálok sokat kihozni az életemből, és fiús(abb) dolgok érdekelnek, mint egy átlag nőt.
Szerintem inkább komplexusos vagy. Én legalábbis nagyon örülnék a párom sikereinek, és inkább támogatnám, minthogy ez zavarna, pedig azért nekem is kicsit piszkálja a hiúságom, ha az aktuális partnerem valamiben, ami nekem is fontos, sokkal jobb nálam. Férfiakkal szemben nem érzed ezt?

teli vagy kisebbségi komplexussal ezáltal versenyszellem él benned..
De nincs vele gond, az egyszerűbb lányoknak is kell pasi gondolom én :D

Mondd csak, tudsz aludni a gondolattól, hogy Hosszú Katinka jobban úszik nálad? :-)
Komplexusos vagy, önbizalmat kéne fejleszteni és nem máshoz hasonlítani magadat hanem saját magadhoz.
#14 sokszor előfordul,hogy egy másik férfira is vetélytársként kezelek,de alapvetően egy nagy erős,sikeres férfit inkább példaképnek tekintek.
Én fiú létemre nem vagyok egy műszaki beállítottságú.Talán ezért is zavar,hogy egy lány valami férfias szakterületen jobb nálam.De egy orvos/közgazdász/tanító stb.lánnyal nem lenne probléma.
Jövőre én is jelentkezek egyetemre,leginkább a közgazdaság és a rendészet vonz,a 2 között gondolkodok egyenlőre
#16 az úszás nem igazán hat meg.Egy évben úszok kb 2x,ha lejutok
a fürdőbe.Meg egy agyondoppingolt sportolóhiz azért nem hasonlítom magam,akkor sem ha nő.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!