Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek alapján hímsoviniszta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján hímsoviniszta lennék?

Figyelt kérdés

Nem szeretem ha egy nőnek magasabb végzettsége van nálam vagy ha jobban keres,mint én.Ilyen lánnyal össze sem jönnék.A mérnök nők a legrosszabbak,náluk még a katona lányok is jobbak.És az is zavar,ha egy lány jobb nálam valamilyen sportban pl.futásban.Volt,hogy láttam,hogy egy lány rakott fel képet instára,hogy mit futott én meg elmentem futni és kajak az motivált,hogy nehogy már egy lány jobbat fusson mint én.

Ez alapján hímsoviniszta vagyok?Vagy csak kisebbségi komplexusom van?

2017. nov. 5. 01:14
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
90%
Kisebbségi komplexus van némi himsovinizmussal keverve, mert nem tudod elfogadni azt, hogy egy nő valamiben sikeresebb, mint te. Ha férfi barátnál is zavar, akkor kisebbségi komplexus, ha náluk nem, csak nőknél, akkor himsoviniszta beütés is van.
2017. nov. 5. 01:19
 2/46 anonim ***** válasza:
11%
Pusztán ez alapján még nem feltétlenül vagy hímsoviniszta , nekem nőként szintén nem tetszene, ha fizikailag erősebb lennék a páromnál,jobban sportolnék, stb. A férfiak többsége szeret bizonyos mértékben domináns szerepet betölteni ezen a téren, és a nők többsége szeretne felnézni a párjára. Nekem például fontos, hogy a baratom vagy intelligensebb/tapasztaltabb legyen nalam, de legalább azonos szinten legyünk.
2017. nov. 5. 01:20
 3/46 anonim ***** válasza:
59%

Egyetértek az előzővel, némi kiegészítéssel. Nekem is fontos, hogy a párom intelligens legyen, viszont nyilván vannak területek, amihez az egyik jobban ért, mint a másik.

A sporthoz annyit, hogy ez is olyan. A párom nyilván erősebb nálam, viszont futni sokkal jobban és kitartóbban tudok, és jóval hajlékonyabb is vagyok.

Szóval olyan nincs, hogy valaki mindenben jobb. Ezt elé kell fogadnod kérdező, hogy nem leszel mindenben jobb, mint a párod.

2017. nov. 5. 01:25
 4/46 anonim ***** válasza:
91%
szerintem az vagy
2017. nov. 5. 01:25
 5/46 A kérdező kommentje:
Hú de sokan vannak itt hajnali negyed 2 kor :)
2017. nov. 5. 01:26
 6/46 anonim ***** válasza:
61%
Egyszerűen csak tele vagy komplexusokkal és frusztrációkkal.
2017. nov. 5. 01:36
 7/46 anonim ***** válasza:
10%
A hímsoviniszta az más. A kisebbségi komplexus az valami cigány dolog lehet. De a kisebbrendűségi komplexus az stimmel.
2017. nov. 5. 01:41
 8/46 anonim ***** válasza:
76%
Szimplán hülye vagy.
2017. nov. 5. 01:43
 9/46 Missi_Key ***** válasza:
89%
Vagy mindkettö
2017. nov. 5. 02:30
 10/46 anonim ***** válasza:
93%
Önbizalomhiányos vagy. A férfiasságod a nőktől függ a lehető legrosszabb értelemben. Magadat úgy akarod jól érezni, hogy másokat elnyomsz.
2017. nov. 5. 02:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!