Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti nem érzitek néha úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem érzitek néha úgy, hogy elmegy mellettetek az élet? Mindenkinek feleség, karrier, barátok, hobbik, én pedig 28 évesen nem vagyok sehol, nem értem el semmit. Egy csődtömeg vagyok, jelentéktelen kis pont a világban. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

2017. nov. 3. 22:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

Figyelj nem vagy csődtömeg hasznos tagja vagy a társadalomnak hidd el ezt én mondom.

Kicsit több önbizalom és optimizmus és láss csodát már jobb kedved lesz.

Azért csak van valami ami érdekel.

Ha ez vigasztal karrierem nekem sincs, viszont van érdeklődési kör, barátból se nagyon, de aki számít ott van, sőt nemhogy feleség, de még kapcsolatom sem volt sose na és? Nincs abba semmi sőt azt se bánnám ha nem is lenne. Szerintem nincs abba semmi jó. Ma délután összefutottam a haverommal és iszogattunk kicsit az is milyen jó volt,

meg eldumáltuk az időt.

Viszont neked kitartást és remélem sikerül megtalálnod a számításaidat.

24F

2017. nov. 3. 22:59
 12/19 anonim ***** válasza:
89%

Nézd derűsebben a dolgokat. A férjem anno 29 éves volt, amikor összejöttünk. Én vagyok az első barátnője. Alig mert kezdeményezni az elején, jóval fiatalabb is vagyok, és sok csalódás érte. De összeszedte magát, randira hívott, én pedig repestem az örömtől, mert már akkor is tudtam, hogy egy igazi kincs.

Azóta eltelt majdnem 10 év, összeházasodtunk, gyerekeink vannak, és imádjuk egymást. :) Hidd el, hogy összejöhet neked is, bármi, amit szeretnél. De ha nem bízol magadban, akkor senki nem fog sem jobb állást ajánlani, sem rád mászni. Hajrá! :)

2017. nov. 4. 00:10
 13/19 anonim ***** válasza:
#12! A válaszod a legszívesebben kinyomtatnám és kitenném magam elé motivációnak. Még "csak" 27 vagyok, ha úgy nézzük van még két évem. :D A te válaszod a bizonyíték arra, hogy talán mégsincs minden veszve. :)
2017. nov. 4. 00:37
 14/19 anonim ***** válasza:
95%
Az élet pont azzal megy el melletted, hogy hajszolod a pénzt és a karriert. Sajnálom azt, akinek ez minden célja az életben. Soha nem szabad a jövőben élni, és úgy gondolkodni, hogy "na de majd ha lesz karrierem, akkor boldog leszek". Dehogy leszel... Ez csak 1 dolog ami boldoggá tehet. De ha csak erre fókuszálsz, akkor nem fogod észrevenni a többi ezer dolgot, ami boldoggá tehetne. Élvezni kell az életet, nem pedig várni a jövőt, hogy majd biztosan jobb lesz.
2017. nov. 4. 07:07
 15/19 anonim ***** válasza:
82%
Nincs az sehol előírva, hogy ezeket kell elérni az életben. Én 35 vagyok, de úgy hiányzik egy feleség, mint egy rákos daganat, a karriert is pont leszarom, keresek bőven eleget, hogy megéljek, de nem akartam soha topmenedzser meg vezérigazgató lenni.
2017. nov. 4. 11:29
 16/19 anonim ***** válasza:
Az egy dolog,ki mit mutat a külvilág felé az Intstán,az meg egy másik,hogy mindenkinek vannak gondjai.Csak nyilván azzal nem fognak villogni.Nekem is átlagos az életem,a munkám,de basszus!Én ha ma azt mondom,hogy elmegyek bulizni,aztán iszom meg pasizom,a kutya nem kéri rajtam számon.Nekem ez esik jól.
2017. nov. 4. 12:00
 17/19 anonim ***** válasza:

akkor érzem azt, hogy elmegy mellettem az élet, mikor nem csinálok semmit. egyébként bármit csinálok, ami erőfeszítést vagy önfegyelmet igényel, előbb-utóbb valami eredménye lesz. ezeket csak visszanézve látom.

nekem az önérvényesítéssel van gondom, ez visszavet mindent. mikor nem mersz kérni, nem fekteted le a határaidat, azaz az emberi kapcsolatokban, ami a munkára is kihat.

2017. nov. 4. 12:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Csinálhat bárki bármit a vége mindig a temető. :)
2017. nov. 29. 18:03
 19/19 anonim ***** válasza:
Hobbid bármikor lehet, csak csináld azt ami érdekel, vonz. Legyen az akár lepkevadászat vagy kavicsgyűjtés vagy bármi. Az te vagy, senkinek semmi köze hozzá. Az sem baj, ha nincs 600 barátod, legyen 5-6 ember akire számíthatsz és kész. Herótom van ezzel a "tartok valahová" meg "elértem valamit" dologgal. Mert iszonyúan félrevisz. A valóság az, hogy mindenki a sír felé tart, és senki nem ment még batyuval a dombra ha érted mire gondolok. Élj úgy ahogyan te szeretnél, és ne azért vedd a nyakadba a 4. devizahitelt és szedd a szívgyógyszert 40 évesen, mert a társadalom ezt várja el. A "dehát azért dolgozott, hogy majd a gyerekeinek legyen" sem túl okos dolog. Hiszen gondolj bele.... meghalnak/tak a nagyszüleid. Kinek kellettek már az ő bútorai, ruhái, bármije? Ugye, hogy senkinek....
2018. ápr. 15. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!