Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz hogy a csődtömeg nők a frusztráltságuk miatt válogatósabbak, mert a párjukkal akarják kompenzálni a saját nyomorukat?
Van két kimondottan ronda munkanélküli (iskolába sem járnak) buta műveletlen női ismerősön fbn, az egyik drogozik olyan fogsora van mint egy hontalannak (csak a hontalanoknak picit szebb) a másik extrem túlsúlyos,de állandóan mindkettő olyanokat posztol képekkel illusztrálva,
hogy milyen az igazi férfi, aztán jönnek a kmegjegyzéseik hogy aki ez alatt van az nem férfi az egy nevetséges kis szánalom... És hogy azért szinglik még mert ők ez alá nem adnak.
Idővel eljutnak oda, hogy ezek már csak szidják a férfiakat, és soha az életben nem akarnak kapcsolatot többé.
Az egy percig nem jut eszükbe, hogy a viselkedésükön, külsejükön változtassanak.
Az extrém egoizmus csodákat képes művelni egy emberrel, főleg a nőkkel.
Az nemtől független, hogy valaki a saját sikertelenségét, frusztráltságát másokon veri le - éppen az egyetemi kolléganő vizsgajegyeit nézegetem - meg a hallgatói reakciókat.
3-nál jobb nincs, meg "hülye vénkisasszonynál" kedvesebb se.
De van bőven ilyen férfiban is.
Ez ugyanaz, mint az itt rinyáló lúzerek: hiányos a fogsorom, anyámmal élek, macis vagyok (=150 kg) hogyan lehet jó nőm? Folytassam?
Amúgy a férfiak és a nők többsége amúgy is problémás. Csak mindig nehéz magunkban keresni a hibát. Én azt mondom: ne az igazi nőt/férfit keresd, hanem először te magad válj az igazivá. Utána jöhet akinek jönnie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!