Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az aki 30 éves korára nem tudott összegyűjteni 15-20 millió forintot egy saját lakásra, az nem férfi?
7.5-10 is elég, ha a hölgyike együttélésben gondolkodik.
30/f
Jézus... Dehogy! Jó, hogy nem ott tartunk, hogy az már nem is ember :D
Dehogy, a mai viszonylatban csoda, ha valaki 2m-t össze tud gyűjteni, nemhogy ennyit.
N
Nekem összejött, igaz hogy már csak 8 körül maradt, mert befektettem (ház szigetelés, felújítás, tehát igazi "rezsicsökkentés".
Csináltam egy szoftvert, semmi törvénytelen, ráadásul mivel nincs MSZMP/KISZ tagságim és a szüleimnek sem, a politikához sincs köze. Igaz a piócáknak nem fizettem, de egy törvénytelen szervezetnek nem fizetni nem törvénytelen szerintem...
Az nem férfi a szememben, aki naphosszat ezen az oldalon sír ahelyett, hogy dolgozna a céljaiért.
A párom lassan 30, de még a diákhitelét tötleszti, mégis vele vagyok, mert látom, hogy ambíciózus és kitartó és emiatt nagyon büszke vagyok rá.
" vele vagyok, mert látom, hogy ambíciózus és kitartó "
ezért vagy vele? de gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!