Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az aki 30 éves korára nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az aki 30 éves korára nem tudott összegyűjteni 15-20 millió forintot egy saját lakásra, az nem férfi?

Figyelt kérdés
Az itteni kommentekből nagyon ez derül ki.
2017. jún. 13. 14:38
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

7.5-10 is elég, ha a hölgyike együttélésben gondolkodik.

30/f

2017. jún. 13. 14:44
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Jézus... Dehogy! Jó, hogy nem ott tartunk, hogy az már nem is ember :D

Dehogy, a mai viszonylatban csoda, ha valaki 2m-t össze tud gyűjteni, nemhogy ennyit.

N

2017. jún. 13. 14:46
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Dehogynem. 30 évesen hogy tudott volna? Az durván havi 1,5 millió? De azért ha még 40 évesen sincs legalább egy kis lakása az már picit gáz.
2017. jún. 13. 14:46
 4/9 anonim ***** válasza:
47%
Magyarországon ma egy 30 éves ember 15-20 millió forintot csak akkor tud összegyüjteni ha politikus vagy törvénytelen úton szerzi...
2017. jún. 13. 14:49
 5/9 anonim ***** válasza:
60%

Nekem összejött, igaz hogy már csak 8 körül maradt, mert befektettem (ház szigetelés, felújítás, tehát igazi "rezsicsökkentés".

Csináltam egy szoftvert, semmi törvénytelen, ráadásul mivel nincs MSZMP/KISZ tagságim és a szüleimnek sem, a politikához sincs köze. Igaz a piócáknak nem fizettem, de egy törvénytelen szervezetnek nem fizetni nem törvénytelen szerintem...

2017. jún. 13. 15:06
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

Az nem férfi a szememben, aki naphosszat ezen az oldalon sír ahelyett, hogy dolgozna a céljaiért.

A párom lassan 30, de még a diákhitelét tötleszti, mégis vele vagyok, mert látom, hogy ambíciózus és kitartó és emiatt nagyon büszke vagyok rá.

2017. jún. 13. 16:02
 7/9 anonim ***** válasza:
30 éves korodra sem leszel féfi. Ez van.
2017. jún. 13. 16:12
 8/9 anonim ***** válasza:
7%

" vele vagyok, mert látom, hogy ambíciózus és kitartó "

ezért vagy vele? de gáz.

2017. jún. 13. 16:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezek a pénzes kérdések még a farokméretes kérdésektől is nyomorultabbak...
2017. jún. 13. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!