Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti adnátok esélyt egy enyhén autista srácnak?
Depressziós, pánikbeteg, szorongó vagyok, mindenféle fóbiám van. Szerintem még enyhe Aspergerem is van, bár a többi felsorolttal ellentétben nem diagnosztizálták. Csak olyannal jönnék össze, aki képben van ezekkel a dolgokkal, esetleg hasonlókkal küzd, és nem gondolja, hogy őrült és ijesztő vagyok.
Sajnos mivel a külsőm ocsmány, ezért esélytelen párt találnom.
Aspergeres vagyok... Szóval igen. :D Amúgy senki sem mondaná meg rólam, inkább szociális szempontból érződik, egyszerűen nem érdekelnek az emberek, nem tudok jól szórakozni egy random társaságban, de már oviban is félrevonultam játszani egyedül, hátráltatónak érzem a mai napig másokkal közösen dolgozgatni. Illetve a rendszerességgel van bajom, kellemetlenül érzem magam, ha nem aludhatok pl. otthon, meg valaki belezavar a napi rutinomba, és nem tudom tartani a napirendem miatta. Viszont mindig színjeles voltam/vagyok, és olyan dolgokat meg tudok jegyezni egy adott helyzetben, vagy észrevenni, ami sokaknak meglepő vagy hihetetlen.
Ha ennyire enyhe, akkor nem zavar. Sokan nem tudják rólam sem, előbb hívnak szorgalmasnak vagy introvertáltnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!