Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok esélyt egy olyan pasinak akinek csúnyák a fogai vagy hiányosak de folyamatban van a fogak megcsináltatása tehát időpontja is van a fogorvosnál?
Nem tudom, attól függ, hogy egyébként milyen ember. Apámnak sem voltak jók a fogai, amikor anyámmal összejöttek, apám idővel megcsináltatta a fogait, csak hát sok pénzbe is került, szóval nem ment minden egyből, anyám adott neki esélyt, és már együtt vannak 35 éve, de kétlem, hogy annyira központi téma lett volna ez a fogsor probléma.
Csak ennyiből, hogy problémás fogsora van, de csináltatja, nem tudom eldönteni, hogy adnék-e esélyt bárkinek vagy sem. Nyilván jó pont, hogy ha már ezen a téren hiányosságai vannak, legalább foglalkozik vele és nem hanyagolja el, de egy kapcsolathoz ez önmagában kevés.
Tegyük fel, hogy minden más tökéletes lenne, és csak a fogaival lenne probléma, de csináltatja, emiatt nem utasítanám el, mert előbb-utóbb úgyis jó lesz a fogsora is, ha foglalkozik vele.
most milyen állapotban vannak? ha hihetetlen gáz, akkor én is inkább a fogorvos utánra javasolnám a randit, mert azért első benyomásnak nem túl kellemes.
de ha nem olyan rossz, akkor biztosan, de nem csókolóznék vele addig, amíg meg nem csináltatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!