Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adnátok esélyt egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok esélyt egy olyan pasinak akinek csúnyák a fogai vagy hiányosak de folyamatban van a fogak megcsináltatása tehát időpontja is van a fogorvosnál?

Figyelt kérdés
2017. aug. 28. 20:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Persze
2017. aug. 28. 20:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Én nem, mert férfi vagyok. De fordított helyzetben a hölgynek igen.
2017. aug. 28. 20:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem jó az időpont után?
2017. aug. 28. 20:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Én igen.
2017. aug. 28. 20:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha megfog benne valami, és akarok tőle valami komolyat, akkor nem igazán érdekel a fogai állapota. Főleg hogyha próbál tenni ellene. Sokkal irritálóbbak azok a pasik, (akár itt gyakorin is) akik csak panaszkodnak, hogy jajj milyen felszínesek a nők, hogy a fogai miatt nem jönnek össze vele, de esze ágában sincs bármit is változtatni magán akár külsőleg akár belsőleg. Szóval csak gratulálni tudok, hogy te próbálod magad fejleszteni, kevés ilyen van manapság sajnos. :)
2017. aug. 28. 21:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, attól függ, hogy egyébként milyen ember. Apámnak sem voltak jók a fogai, amikor anyámmal összejöttek, apám idővel megcsináltatta a fogait, csak hát sok pénzbe is került, szóval nem ment minden egyből, anyám adott neki esélyt, és már együtt vannak 35 éve, de kétlem, hogy annyira központi téma lett volna ez a fogsor probléma.

Csak ennyiből, hogy problémás fogsora van, de csináltatja, nem tudom eldönteni, hogy adnék-e esélyt bárkinek vagy sem. Nyilván jó pont, hogy ha már ezen a téren hiányosságai vannak, legalább foglalkozik vele és nem hanyagolja el, de egy kapcsolathoz ez önmagában kevés.

Tegyük fel, hogy minden más tökéletes lenne, és csak a fogaival lenne probléma, de csináltatja, emiatt nem utasítanám el, mert előbb-utóbb úgyis jó lesz a fogsora is, ha foglalkozik vele.

2017. aug. 28. 21:41
 7/8 anonim ***** válasza:
ha kész lesz esetleg
2017. aug. 28. 23:09
 8/8 anonim ***** válasza:

most milyen állapotban vannak? ha hihetetlen gáz, akkor én is inkább a fogorvos utánra javasolnám a randit, mert azért első benyomásnak nem túl kellemes.

de ha nem olyan rossz, akkor biztosan, de nem csókolóznék vele addig, amíg meg nem csináltatja.

2017. aug. 29. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!