Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavar ha a férfinak kusza a fogsora?
Ne görcsölj ilyen hülyeségeken, nem ezen múlik!
Nekem sem teljesen szabályosak a fogaim, de ez nem gátolt a párkeresésben. 24N
Én barátomnak elég csúnyák a fogai, jó enyém sem a legszebb, de a barátom ezt örökölte, és anno nem lett beszabályoztatva ez rejtély hogy miért.
Lényegében én vele vagyok, nem ezen múlik hogy milyenek a fogai.
Nagyon jó ez a kérdés, mert én is hasonlóan vagyok.
#5: És ha jelenleg még kusza, de tudod hogy szabályoztatom, akkor zavar?
Természetesen ilyen esetben nem zavar. Nem a kuszasággal van problémám, mert nyilván arról nem tehet senki, hogy nem 100 wattos Orbit vigyorral születik, a bajom az igénytelenséggel van, mikor az illető látja, tudja, netán még zavarja is, mégsem tesz ellene semmit. A fogak szerintem amúgy is kényes téma, nagyon sok mindent elárulnak az illetőről.
Nem zavar, a páromnak sem tök rendezett, a két szemfoga kijjebb áll, okyan kis vámpiros, imádom.
Nnekem viszont nem szép, egy fogorvosgyakornok elcseszte, meg leszedte a fogzománcot fogköleszedés cimén... az egy dolog, hogy fájt, meg vérzett, az meg a másik, hogy csunya és sokszor kellemetlen. De a barátomat nem zavarja, tudja, hogy ez törtlnt, és inkább a kontárra dühös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!