Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok titeket zavar ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket zavar ha a férfinak kusza a fogsora?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy alapból nem lenne csúnya a srác, átlagos arc, ápolt fehér fogai vannak, csak nem egyenletesek. Mondjuk a metszőfoga kicsit kiáll, az egyik szemfoga feljebb van...stb. Attól hogy gyerekkorában nem lett beszabályoztatva igénytelennek tartanátok?

2017. jan. 29. 20:49
 1/10 anonim ***** válasza:

Ne görcsölj ilyen hülyeségeken, nem ezen múlik!

Nekem sem teljesen szabályosak a fogaim, de ez nem gátolt a párkeresésben. 24N

2017. jan. 29. 20:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Barátomnak se szépek a fogai, mégis vele vagyok :D amikor ismerkedtünk, akkor persze, hogy észrevettem, de egyáltalán nem foglalkoztam vele, azóta meg igazából fel se tűnik, hogy milyenek a fogai
2017. jan. 29. 21:04
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Én barátomnak elég csúnyák a fogai, jó enyém sem a legszebb, de a barátom ezt örökölte, és anno nem lett beszabályoztatva ez rejtély hogy miért.

Lényegében én vele vagyok, nem ezen múlik hogy milyenek a fogai.

2017. jan. 29. 21:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha egy pici hézag van a metszőfogak között,az még szexi-pasimnak is van-.Ha picit kiáll,az se zavar,meg 1-2 farkasfogakat se.Ha az összes fog kusza,akkor kasza.
2017. jan. 29. 21:16
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Pontozzatok le nyugodtan, de engem nagyon zavar. Egyszerűen igénytelenségnek tartom, ha valaki nem ad a fogai állapotára. Felnőtt korban is lehet szabályoztatni...
2017. jan. 29. 21:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha megcsináltatom direkthéjjal hollywoodira, akkor elvárhatom a másiktól is.
2017. jan. 29. 21:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Nagyon jó ez a kérdés, mert én is hasonlóan vagyok.

#5: És ha jelenleg még kusza, de tudod hogy szabályoztatom, akkor zavar?

2017. jan. 29. 22:02
 8/10 anonim válasza:
Engem nem érdekelne, ha kusza, lényeg, hogy egészségesek és ápoltak legyenek.
2017. jan. 29. 22:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Természetesen ilyen esetben nem zavar. Nem a kuszasággal van problémám, mert nyilván arról nem tehet senki, hogy nem 100 wattos Orbit vigyorral születik, a bajom az igénytelenséggel van, mikor az illető látja, tudja, netán még zavarja is, mégsem tesz ellene semmit. A fogak szerintem amúgy is kényes téma, nagyon sok mindent elárulnak az illetőről.

2017. jan. 29. 22:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem zavar, a páromnak sem tök rendezett, a két szemfoga kijjebb áll, okyan kis vámpiros, imádom.

Nnekem viszont nem szép, egy fogorvosgyakornok elcseszte, meg leszedte a fogzománcot fogköleszedés cimén... az egy dolog, hogy fájt, meg vérzett, az meg a másik, hogy csunya és sokszor kellemetlen. De a barátomat nem zavarja, tudja, hogy ez törtlnt, és inkább a kontárra dühös.

2017. jan. 30. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!