Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Titeket zavar ha a férfinak széles a csípője?
Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 20:36
1/9 anonim válasza:
nem. ha csak a medence csontja szeles akkor semmi gond sincs. ha viszont a sok zsirtol szeles akkor munkara kell fogni a fiucskat.
2/9 A kérdező kommentje:
nem zsíros, hanem izmos vagyok. egy éve edzek és most tűnt fel hogy a csont olyan széles. de megnyugtattál köszi a választ!
2012. márc. 18. 20:43
3/9 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok lányok!
Nem vagyok hájas egyáltalán de a csontom széles nagyon. SZerencsére a vállam sem keskeny legalább, és magas is vagyok.
Amúgy ELSŐ válaszoló! Te véletlenül nem zöld szemű vagy..?
4/9 A kérdező kommentje:
én zöld szemű vagyok
2012. márc. 18. 21:20
5/9 anonim válasza:
És titeket zavar, ha egy lánynak keskeny?
6/9 Gabii2 válasza:
egyáltalán nem zavar ha egy lánynak keskeny.még tetszik is.
7/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Sőt, nekem kimondottan nem tetszik, ha egy férfinak keskeny csípője van és még pluszba széles a válla, az nálam nagyon nem illik össze.
31/N
8/9 anonim válasza:
Ha a rengeteg hajtol igen,ha keves van rajta es esetleg szeles a csont miatt semmi gond,ha pedig izomtol szeles az megjobb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!