Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Nincs senkim már jóideje és azt látom mindenhol, hogy ezek a nyálas kis férfinak nem nevezhető emberkéknek jutnak egészen jó lányok. Én nem vagyok ez a fajta és zavar, hogy nem találok senkit mert szinte a legtöbb lánynak ezek kellenek
Így van. Nekik járnak a legjobb csajok mert ezek a nyálgépek, ahogy nevezed őket (jogosan) követik a divatot.
Legyél te is olyan, ha ez ennyire zavar...
Pont most néztem a napisz@rt és épp minap volt egy ilyen poszt :D
Micsoda fééérfi :D:D:D
ugye nem azt a retket irigylitek tőle?
van egyébként idősebb korosztály is,aki nem ebben a torzított világképben nőtt fel és nem akar mindenáron királylány lenni,a fele királyságoddal-jobb esetben és nem az egésszel...
Azért nincs senkid mert nem is próbálkozol senkinél!Ha odamész 1csajhoz aki tetszik,és elmondod hogy aranyosnak találtad,bemutatkozol,megkérted hogy telt a napja vagy akármilyen hülyeséget,nem is kell azon gondolkozni mit mondj,csak csináld!Szóval ha próbálkozol tuti lesz csajod,de ne csak a baráti körödben,hanem bárki aki megtetszik,fogod és odamész!Jegyezd meg ha visszautasít nem leszel sz@rabb ember meg lúzer,viszont ha felszeded sem leszel több.Viszont ha odamész elmondhatod hogy tettél vmit hogy csajod legyen!Sok sikert!
23F
Bocsi, de inkább egy "nyálgép", mint aki csak mást tud fikázni ahelyett, hogy saját dolgával törődne.
20/N
22:49: :SD:SAD:DS Majdnem visszaköptem a sört a röhögéstől b@zdmeg :D:D:D Kár lett volna érte...
Szerintem azért annyira nem retek a csaj :D
A retek az valahol itt kezdődik:
:D:D
A fent említett jelenség okát nem ismerem, de megfigyelésekkel támaszthatom alá hitelességét. :-D
Röviden: ja, tényleg a taknyoknak van jó nője.
Én is annak a válaszadónak adok igazat, hogy vannak még lányok, akik nem ebben a torz világban nőttek fel.
Mondjuk én úgy látom ez pénz kérdése, akiknek van pénze követni ezt a hülye divathullámot. Ami reményeim szerint gyorsan elmúlik. De érdekes mert általában ezek a lányok, fiúk olyan kis butusok is tudnak lenni
Lényeg a lényeg, vannak még normális lányok, náluk próbálkozz :)
Na ez a poszt is tele lett struccpolitikai közhelyekkel.
IGENIS PROBLÉMA VAN A TÁRSADALOM EZEN RÉSZÉVEL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!