Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Nincs senkim már jóideje és azt látom mindenhol, hogy ezek a nyálas kis férfinak nem nevezhető emberkéknek jutnak egészen jó lányok. Én nem vagyok ez a fajta és zavar, hogy nem találok senkit mert szinte a legtöbb lánynak ezek kellenek
Figyelt kérdés
18/f2011. dec. 28. 22:41
11/20 Ájron válasza:
Az egész társadalommal hiba van... csak senki sem hajlandó elismerni.
12/20 A kérdező kommentje:
én csak azt nem értem, hogy mit látnak bennük a lányok valszeg csak a külsőségeket.
2011. dec. 29. 15:23
13/20 Ájron válasza:
Külsősééég??? Attól pl hogy egy lányon jó ruha van még lehet ronda. fiúban meg ugyanez. Am én se értem hogy mit esznek az ilyen EMO-s Kutyákon, azt én se fogom.
14/20 A kérdező kommentje:
úgy értettem. hogy nem számít semmit se a belső újabbab csak h milyen drága cuccokba jársz meg stb.
2011. dec. 31. 18:52
16/20 anonim válasza:
én nem vagyok nyálgép szörös a pofám aránylag rövid a hajam is nem lóg a fülemre hétköznapi ruhákba járok annyira nem érdekel a divat ugatok folyton másoknak is nem nyalom senki seggét nem játszom az agyam de jól kijövök másokkal mégis bejövök sok csajnak és jóformán rengeteget megkapnék szal kurv4r4 nem ezen múlik esetleg a kislányoknak jönnek be az ilyen kis genetikai hulladékok akiknek már van kis eszük tudják hogy a magamfajta az igazi férfi aki jól meg is kurj4 őket :D
17/20 A kérdező kommentje:
jól csinálod :) csak így tovább. csak ez kis hely ahol lakom és 100-ból 1 ha normális és áltlában az is foglalt. persze igyekszem nyitott szemmel járni mert előbb utóbb csak találok rohadjon meg :D xd
2012. jan. 3. 22:54
18/20 mountain válasza:
Igazad van kérdező! Amúgy figyeltétek? Valamit főz! Tud főzni? Egyébként meg gyógyegér.
19/20 anonim válasza:
Mert nincs elég pénzed nekünk nőknek az kell hogy költsenek ránk az megszépiti az adott faszit
20/20 anonim válasza:
16 válaszolót ezek szerint már baszta meg egy emos. Gondolom onnan tudja, hogy rosszul dugnak. :D mekkora egy csira lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!