Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha még a prostituált is visszautasított?

Figyelt kérdés

Próbálom röviden megfogalmazni, hogy jutottam idáig. 25 éves férfi vagyok. Egy baleset miatt amputálták a bal lábam térd fölött. 18 éves korom óta próbálkozok ismerkedni, párkapcsolatot kiépíteni a nőkkel, de igazából még normális randi se jött össze. Több probléma is van velem, de a láb a legnagyobb baj, ami akadályoz.

Élőben próbálkoztam eleinte, de csak visszautasítást kaptam. Ezután áttértem társkeresőre, mert úgy gondoltam, hogy ott majd megismerik a belsőmet a leveleim alapján, és akkor majd elkezd kialakulni a vonzalom irántam. Ez se jött össze. Még válaszra se méltatnak. Annyit se írnak vissza, hogy "húzzak a francba".

Mostanra jutottam el arra a szintre, hogy nem bírom tovább és elmegyek egy lakásos prostihoz. Nagyon nehezen szántam rá magam, hogy meg tegyem ezt a lépést, mert ellene vagyok ennek az egésznek. Kinéztem egyet és felhívtam őt. Megmondtam neki, hogy amputálva van az egyik lábam erre az volt a válasz, hogy ő nem vállal nyomorékokat. Ez vágott most igazán földhöz. Ezek a nők pénzért összefekszenek mindenféle férfival, akiknél én magam szellemileg és érzelmileg is jobbnak tartom, és mégis visszautasított.

Ha még pénzért se lenne együtt velem egy nő, akkor mit akarok minek erőltessem ezt az ismerkedést?

Van értelme így egyáltalán tovább élni, hogy csak rossz dolgot kaptam eddig a élettől?

Az zavar a legjobban, hogy még esélyt se kapok a nőktől az ismerkedésre, hogy megismerjék a belső tulajdonságaimat. Ha beszélgetés után utasítanának vissza, akkor már jobban érezném magam egy fokkal. Hogy lehet így kapásból rámondani valakire, hogy ő rossz ember, még egy randira se megyek el vele?

2017. okt. 26. 22:32
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
a youtubon kolduló kolingernek is van nője állítólag, pedig neki egy végtagja sincs
2017. okt. 28. 05:14
 22/32 anonim válasza:

Kollinger egy szánalmas nulla,szánalomból és önsajnálatbó kovácsol magának tőkét.Emberileg egy nulla!

Nos ez egy nehéz helyzet, a prosti az prosti,én amondó vagyok hogy menj el egy másik városba (pl budapestre ott több mint ezren vannak) egy tuti elvállal,mondtad hogy tudsz autómata verdát vezetni,ha minden kötél szakad az utcaiak elvállalnak,illetve biztos vagyok benne hogy mozgássérült embereknek van valami klubja ahol lehet ismerkedni,néz utána!:)

2017. okt. 29. 02:09
 23/32 anonim ***** válasza:
hát szerintem is egy nulla ezért írtam, hogy koldul, amúgy németországban, csehországban, kifejezetten vannak olyan nők, akik teljesen nyomorék embereket szolgálnak ki és a TB támogatja is ezt
2017. okt. 29. 05:02
 24/32 anonim ***** válasza:

Mi a szart foglalkozol te egy prosti véleményével? Neked ez a mérce? Szerinted egy prosti értékeli hogy te egy jólelkü érzékeny ember vagy? Ne légy már nevetséges.

Elárulom neked hogy addig amíg ilyen negatívan állsz magadhoz a külvilághoz addig nem is fog összejönni semmi csaj és nem a lábad miatt.

Kezdj el gyúrni, sportolj, tanulj nyelveket és ismerkedj a neten, de ne társkeresőn mert ott jobbára csak a selejt van.

Ha megváltozik a hozáállásod a világhoz a világ is másként fog hozzád állni.

2017. okt. 31. 01:18
 25/32 anonim ***** válasza:
42%

Nézd, én jártam fogyatékos emberrel, ő nem így állt hozzá a témához.

Fogadd el,hogy nincs lábad. Fogadd el saját magadat.

Te így vagy az, aki. Te így, ahogy vagy, úgy vagy egy teljes emberi lény. Vannak értékeid.

Ne foglalkozz a prostival, ne érdekeljenek mások. És jó ég, állj le azzal, hogy csak a lábad miatt van. Létezik olyan, akit ez zavar, igen. De hidd el, az igazán értékes embert ez hidegen hagyja

2017. okt. 31. 01:36
 26/32 anonim válasza:
37%
Nos ezt cáfolnám utolsó,azért szerintem nem attól igazán értékes valaki mert egy mozgássérültel jár,és nem kevésbé az aki nem vállalná be.Én mint pasi nem tudnék együttlenni egy mozgássérült láb nélküli nővel,egész egyszerűen azért mert nem vagyok egy álszent ember.Ne haragudj de nem vagyunk már gyerekek,és hiába kedves és szép egy végtagokat nélkülöző ember,attól én szexuálisan egyáltalán nem tudnám megkíváni,már ne haragudjatok...Vagy te igen?Egyáltalán mit tud veled kezdeni?Vagy megcsalod,és előtte szánalomból játszod a nagy szerelmest?Vagy együtt vagy vele mert kedves de szexuális életed nincs és évekig maszturbálsz?Ugyanmár emberek szálljunk már le a földre!Egészséges ember egy mozgássérültet sose fog szeretni igazán,egész egyszerűen azért nem mert bocsi a csúnya szóért de "selejt" az álltvilágba is kinyírják és semmi esélye sincs egy hasonló gonddal küzdő élőlénynek,az emberbe genetikailag kódolva van az egészéges ember iránti vágy,aki meg szánalomból vagy sajnálatból együtt van egy ilyennel,na az veri át a legjobban,és hamis ábrándokban ringatja,az jó?!
2017. nov. 1. 09:20
 27/32 anonim ***** válasza:
#26 te nagyon beteg vagy, te vagy itt a selejt nagyon úgy tűnik. Nem szoktam ilyet kívánni és nem is szabad, de kívánom, hogy veszítse el az egyik végtagodat és éld át azt, amiről most fentebb írtál. (Nem fogod sajnos átélni, mert amit írtál, az egyszerűen nem igaz. A szexuális kisugárzás nem a végtag meglétén vagy éppen hiányán áll vagy bukik, de ezt neked kár is magyarázni p)
2017. nov. 1. 09:26
 28/32 anonim válasza:
Hát ha neked a szexuális kisugárzása izgató annak akinek nincs egy lába se vagy keze,akkor szerintem irány a pszichiáter!
2017. nov. 1. 09:52
 29/32 anonim ***** válasza:
Itt nem arról beszélünk, hogy egy lába és keze sincs, hanem hogy hiányzik az EGYIK végtagja...
2017. nov. 1. 09:58
 30/32 anonim ***** válasza:
nézd már meg azt a nőt akit belinkeltem azzal nem járnál ne mond?
2017. nov. 1. 10:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!