Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha még a prostituált is visszautasított?
Próbálom röviden megfogalmazni, hogy jutottam idáig. 25 éves férfi vagyok. Egy baleset miatt amputálták a bal lábam térd fölött. 18 éves korom óta próbálkozok ismerkedni, párkapcsolatot kiépíteni a nőkkel, de igazából még normális randi se jött össze. Több probléma is van velem, de a láb a legnagyobb baj, ami akadályoz.
Élőben próbálkoztam eleinte, de csak visszautasítást kaptam. Ezután áttértem társkeresőre, mert úgy gondoltam, hogy ott majd megismerik a belsőmet a leveleim alapján, és akkor majd elkezd kialakulni a vonzalom irántam. Ez se jött össze. Még válaszra se méltatnak. Annyit se írnak vissza, hogy "húzzak a francba".
Mostanra jutottam el arra a szintre, hogy nem bírom tovább és elmegyek egy lakásos prostihoz. Nagyon nehezen szántam rá magam, hogy meg tegyem ezt a lépést, mert ellene vagyok ennek az egésznek. Kinéztem egyet és felhívtam őt. Megmondtam neki, hogy amputálva van az egyik lábam erre az volt a válasz, hogy ő nem vállal nyomorékokat. Ez vágott most igazán földhöz. Ezek a nők pénzért összefekszenek mindenféle férfival, akiknél én magam szellemileg és érzelmileg is jobbnak tartom, és mégis visszautasított.
Ha még pénzért se lenne együtt velem egy nő, akkor mit akarok minek erőltessem ezt az ismerkedést?
Van értelme így egyáltalán tovább élni, hogy csak rossz dolgot kaptam eddig a élettől?
Az zavar a legjobban, hogy még esélyt se kapok a nőktől az ismerkedésre, hogy megismerjék a belső tulajdonságaimat. Ha beszélgetés után utasítanának vissza, akkor már jobban érezném magam egy fokkal. Hogy lehet így kapásból rámondani valakire, hogy ő rossz ember, még egy randira se megyek el vele?
"Ezek a nők pénzért összefekszenek mindenféle férfival"
Ez így nem igaz. Ápoltság alap dolog, és sokan válogatnak életkor, nemzetiség alapján is.
Probálkozz másik lánynál.
Mondok neked valakit: Nick Vujicic , aki egy kéz és láb nélküli ember, mégis boldogan éli életét, és családja is van már.
Szerintem olvass, nézz utána ennek az embernek, nézd meg a videóit, hátha jó hatással lesz rád, és szerzel valami motivációt az életedre.
Nyilván amputált lábbal sokkal nehezebb ismerkedni, de az a helyzet, hogy sokak, akiknek mindkét lábuk megvan, szintén nem találják a párunkat, nem jön össze egy kapcsolat sem.
Fókuszálj a jó dolgokra, a jó tulajdonságaidra, erősítsd fel az előnyös oldalad. Próbálkozz tovább (akár társkeresésben, akár egy másik prosti után)
Ápolt vagyok. Vidéki kisvárosban élek, szóval nem sok lehetőség van prostik számát tekintve. Velem egykorúval szerettem volna elveszíteni a szüzességemet és még csókolózni is szerettem volna. De megmondom őszintén hogy még ettől is elment a kedvem ezután a visszautasítás követően.
Tudok erről a motivációs szónokról, de nekem inkább ellenszenves.
Magamból kiindulva nem tudom elképzelni, hogy ismerkedésnél egy amputált láb akadály lenne egy valamirevaló, értelmes nőnek. Nem lehet inkább, hogy negatív az egész kisugárzásod? Milyen az életfelfogásod? Szereted az életedet? Vagy inkább elmerülsz az önsajnálatban? Ezen dolgozz inkább és megtalál a szerelem is.
Ne add annyira le az elvarásaidat, hogy prostihoz mész.
Értékes ember vagy, ezt tartsd észben és békülj ki magaddal.
Legyen mulabad. Hosszunadrag,cipo. Ne beszelj rola,h amputalt a labad.
A prostinak mond annyit,h lemerevedett tores utan.
Nem akarsz levetkozni. Te vagy az ugyfel,te szabod a frlteteleket. Egy prostinak ne szamolj be a maganugyeidrol.
Senkinek ne mondd a labad. Hagyd,h azt higgyjek, ficam vagy tores utsn vagy .
N
Egyetértek, hagyd ezt a prostis dolgot. Hidd el semmit nem vesztettél...
Esetleg rokkant lányokkal van-e lehetőséged ismerkedni valamilyen módon? Ha nincs, találd meg a módját.
Ne add fel!
Tudok és vezethetek is autót, automata váltósat.
Van műlábam természetesen, mivel enélkül nem is tudnék járni. Eleinte így próbáltam ismerkedni, hogy nem is említettem a lábam, csak ha rákérdeztek, de elég sok negatív visszajelzést kaptam, hogy én egy hazugsággal akarom kezdeni a kapcsolatot rögtön az ismerkedés elején.Bár ezek inkább tűntek csak egy kamu indoknak a visszautasításra. Ez a prostis dolog, hogy ruhában, hazudozva veszítsem el a szüzességem elég furán hangzik. A csonk és a műláb találkozását úgy is észrevenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!