Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha még a prostituált is visszautasított?
Próbálom röviden megfogalmazni, hogy jutottam idáig. 25 éves férfi vagyok. Egy baleset miatt amputálták a bal lábam térd fölött. 18 éves korom óta próbálkozok ismerkedni, párkapcsolatot kiépíteni a nőkkel, de igazából még normális randi se jött össze. Több probléma is van velem, de a láb a legnagyobb baj, ami akadályoz.
Élőben próbálkoztam eleinte, de csak visszautasítást kaptam. Ezután áttértem társkeresőre, mert úgy gondoltam, hogy ott majd megismerik a belsőmet a leveleim alapján, és akkor majd elkezd kialakulni a vonzalom irántam. Ez se jött össze. Még válaszra se méltatnak. Annyit se írnak vissza, hogy "húzzak a francba".
Mostanra jutottam el arra a szintre, hogy nem bírom tovább és elmegyek egy lakásos prostihoz. Nagyon nehezen szántam rá magam, hogy meg tegyem ezt a lépést, mert ellene vagyok ennek az egésznek. Kinéztem egyet és felhívtam őt. Megmondtam neki, hogy amputálva van az egyik lábam erre az volt a válasz, hogy ő nem vállal nyomorékokat. Ez vágott most igazán földhöz. Ezek a nők pénzért összefekszenek mindenféle férfival, akiknél én magam szellemileg és érzelmileg is jobbnak tartom, és mégis visszautasított.
Ha még pénzért se lenne együtt velem egy nő, akkor mit akarok minek erőltessem ezt az ismerkedést?
Van értelme így egyáltalán tovább élni, hogy csak rossz dolgot kaptam eddig a élettől?
Az zavar a legjobban, hogy még esélyt se kapok a nőktől az ismerkedésre, hogy megismerjék a belső tulajdonságaimat. Ha beszélgetés után utasítanának vissza, akkor már jobban érezném magam egy fokkal. Hogy lehet így kapásból rámondani valakire, hogy ő rossz ember, még egy randira se megyek el vele?
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Kb 7-8 éve találkoztam egy sráccal, tolószékes volt, de nem sírt miatta. Gyúrt, pozitív volt és az 1 hetes táborban nem egy csaj meglovagolta.
Bizony, olyan személyisége volt hogy imádták a csajok.
Költözz el abból a lemérgezett kisvárosból, és gyújtsd el az egész kócerájt magad mögött.
Pesten én tök normális emberekkel találkozok. Ráadásul pont egy olyan egyetemi laborral volt kapcsolatunk, akik mozgássérültekkel, és nyaktól lefelé lebénult emberekkel foglalkoztak...
Itt a prostik is mások, nagy a választék és óriási a konkurencia... itt a láb a legkevesebb hidd el. Ha cigány vagy, rosszabb esélyekkel indulsz.
Ezekben a kisvárosokban élhetetlenség van sokszor.
"Te vagy az ugyfel,te szabod a frlteteleke"
Tevedes. A prosti szabja a felteteleket es az alap, hogy a vendeg elmegy lezuhanyozni, hacsak nem utszelihez megy.
Nekem mindenem megvan, de még csak egy randi se jött össze, szóval nem olyan nagy baj ez
itt egy atléta aki szárkapocs csontok nélkül született, igaz neki térd alatt vették le, szerintem őt senki nem utasítaná vissza
illetőleg van az a Till Attilás film na az abban szereplő fickó is igen tetszetős lehet a lányoknak
Szerintem amúgy sem a költözés a megoldás, a prostikat meg tényleg felejtsd el.
Másokat is érnek kudarcok, csalódások, rengeteg megkeseredett, csalódott férfit olvasni itt is.
Ha csalódás ér, emelt fővel menj tovább. Ahogy az élet is megy tovább. Ne engedd, hogy így megkeményitsen, megtörjön. Az élet szép, tele csodákkal, csak észre kell venni. Ha pozitív az életszemléleted, azt a nők is észre fogják venni :)
N
Hm. Van egy nagyon kedves barátom, aki sokáig kerekesszékes volt, most már tud járni, de csak bottal. Neki is beszólogattak.
Ő meg éli világát, van barátnője, boldogok.
Kihozta magából a legjobbat, amin meg nem tud változtatni, azon nem kesereg, jól érzi magát a bőrében, minden ismerőse nagyon szereti, idegenek beszólásait meg nem veszi fel, az ő bajuk, hogy korlátoltak agyilag.
Most komolyan egy idióta prosti miatt vagy így elkeseredve?
Menj pszichológushoz, kezdj valamit az önértékeléseddel. Elég sok ember él boldogan 1-2 végtag nélkül, valahogy nekik is ment, nem hinném, hogy a világ változott meg az ő kedvükért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!