Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gondolják ezt a férfiakról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják ezt a férfiakról?

Figyelt kérdés
Miért gondolja a nők többsége,hogy a férfiaknak egy nő csak szexre kell és semmi másra? Miért gondolják,hogy egy férfinak nincsenek érzelmei és nem vágyik arra,hogy a párja legyen a mindene,óvja és szeresse Őt? Nem lehet,hogy mára a nők nagy hányada is megváltozott és ezért veszett ki a világból a férfiak udvariassága,udvarlása,szerelme egy nő iránt? De ettől vágyni még ugyanúgy vágynak rá. Sőt................
2017. okt. 24. 11:13
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit ítélsz "harmónikus párkapcsolatnak", de akkor ja, azt vettem le, hogy nem mindenki szingli a környezetedben. Ez nekem OFF-olás, a párkapcsolat kialakulásnak nehézségeirõl írtál, nem a harmóniátlan párkapcsolatokról, vagy gyerek vállalásról. Errõl meg az a véleményem, hogy az elõbbi korokban sem volt minden házasélet tökéletes harmóniában. Sokan túl hamar gyereket vállaltak, amit aztán késõbb megbántak, ez nem biztos, hogy jobb állapot, mint azok-é, akik hezitálnak még, vagy akarják élni az életüket.
2017. okt. 24. 12:55
 42/49 A kérdező kommentje:
Igen manapság nagyon is éljük az életet. Éljük. Szingliként,mert manapság az a trendi. Ezt tolják mindenhol a fejünkbe ezerrel.
2017. okt. 24. 13:05
 43/49 Lifeishard ***** válasza:
100%

Férfiként engedd meg, hogy jó tanáccsal szolgáljak:

a nők értékelik az érzelmeket, elolvadnak attól, ha egy férfi szerelmes beléjük... node barátom, a kifejezés módja sem mindegy.

Ez az, amit a "kedves-aranyos-érzelmes-jófiúk" qrvára nem tudnak megérteni, és persze a nő a számító szutyok...

Hidd el nekem, tapasztalatból beszélek. Baromi sokszor ejtettek ám pofára, de szerencsém volt, mert:

a) sírás helyett tudni akartam, mit rontottam el;

b) jó mentort találtam.

Nem kellett gyökeresen megváltoznom, nem lettem bunkó szemétláda sem, csak elfogadtam, hogy a női nem máshogy gondolkodik, másmilyen az érzelemvilága, mint a férfi nemnek.

Röviden ezt nem lehet leírni. Még egyszer, fontosak azok a nők számára, amiket leírtál, de nem mindegy, hogy mikor és hogyan fejezed ki magad.

32/F

2017. okt. 24. 13:17
 44/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy ezt leírtad. Szóval,ha egy Férfi kimutatja az érzéseit,akkor azt lehet,hogy a nem megfelelő időben és úgymond nem jól teszi? Tudom,hogy egy nőnek fontos az erős Férfi,de vajon nem erő-e az,ha mered vállalni az érzéseidet?
2017. okt. 24. 13:23
 45/49 anonim ***** válasza:
90%
Elsilányult emberi kapcsolatok. Gyökértelenség, érzelmi- értelmi intelligencia hiánya. Kificamodott értékrend, karrierhajszolás, rossz kommunikációs csatornák... mindkét nemre igaz. Ennyi...
2017. okt. 24. 13:29
 46/49 A kérdező kommentje:
De ezen hibákat felismertük. Ez szerintem jó. Tán lehet változtatni. Változtatni,hogy jó legyen.
2017. okt. 24. 13:30
 47/49 anonim ***** válasza:
56%
Most egyes válaszolóktól megtudtam, hogy a haverjaimat is csak meg akarom dugni, amiért élvezem a társaságukat, jókat röhögünk, ugratjuk egymást, közös hobbijaink vannak vagy csak jól esik kibeszélni dolgokat. Szólok is nekik, hogy alakítsunk egy meleg kommunát, és egyből helyrejön az életünk.
2017. okt. 24. 13:52
 48/49 anonim ***** válasza:
Tehát akkor az általatok rosszul kiválasztott egyedek ill. a hozzájuk kapcsolódó tapasztalatok miatt büntetitek a többieket, akik nem is tehetnek ezekről? Ez kb. olyan, mint bőrszín alapján általánosítani.
2017. okt. 24. 15:20
 49/49 anonim ***** válasza:
Igen, azokat kell elkerülni, amiket fent leírtam, mármint az olyan embereket, akikre ez a jellemző. Egyre kevesebb van sajnos...
2017. okt. 24. 15:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!