Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gondolják ezt a férfiakról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják ezt a férfiakról?

Figyelt kérdés
Miért gondolja a nők többsége,hogy a férfiaknak egy nő csak szexre kell és semmi másra? Miért gondolják,hogy egy férfinak nincsenek érzelmei és nem vágyik arra,hogy a párja legyen a mindene,óvja és szeresse Őt? Nem lehet,hogy mára a nők nagy hányada is megváltozott és ezért veszett ki a világból a férfiak udvariassága,udvarlása,szerelme egy nő iránt? De ettől vágyni még ugyanúgy vágynak rá. Sőt................
2017. okt. 24. 11:13
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
17.: az ilyen lelkületű férfiak csak erősítik azt, amit gondolok.
2017. okt. 24. 11:44
 22/49 A kérdező kommentje:
Akkor talán van még "remény"?
2017. okt. 24. 11:44
 23/49 anonim ***** válasza:
0%
19.: majd akkor nevezz általánosítónak, ha te adod oda a szüzességed és a szereteted önzetlenül és utána eldobnak.
2017. okt. 24. 11:45
 24/49 Heart of Darkness ***** válasza:
62%

Valószínűleg ugyan azért amiért a "férfiak" azt gondolják, hogy a nőknek csak a pénz a fontos. Ennek az emberi hülyeség az oka.

Véleményem szerint nincs azzal semmi gond, hogyha egy férfinek csak szexre kell egy nő, de akkor keressen olyan nőt maga mellé akinek szintén csak szexre kell egy férfi és akkor nincs olyan, hogy becsapjuk a másikat vagy átverjük.

"Miért gondolják,hogy egy férfinak nincsenek érzelmei és nem vágyik arra,hogy a párja legyen a mindene,óvja és szeresse Őt?"

Nem tudom, erre nincs értelmes magyarázat. Az a nő aki ilyet gondol az véleményem szerint elég sötét.

Nem hinném, hogy kiveszett volna az udvarlási szokás, csak egyszerűen megváltozott. Már nem olyan korban élünk, hogy a lányok/nők otthon ülnek és végzik a házimunkát várva arra, hogy majd jön egy kérő. De mindegy is. Szerintem az udvarlásnak is megvan a maga helye és ideje, de az tény.

2017. okt. 24. 11:46
 25/49 anonim ***** válasza:
Van az a kor, amikor egy férfi, már nem a "szexért" udvarol.
2017. okt. 24. 11:47
 26/49 A kérdező kommentje:
Nem hinném,hogy kor kérdése lenne. Igaz,hogy a kor előrehaladtával változtam én is,de 10-en évesen ugyanígy vélekedtem ezekről a dolgokról és ugyanúgy érzelmes tipus voltam,mint most. Annyit változott a dolog,hogy most még színesebb az érzelemvilágom.
2017. okt. 24. 11:51
 27/49 anonim ***** válasza:

A kérdezõ is általánosít:D Mibõl gondolod, hogy minden nõ minden férfiról ezt gondolja? Ha valaki ezt a véleményt váltja ki belõlem, annak meg van az oka.

Pl. ismertem már olyan pasit, aki zavaróan sokat beszél szexrõl, de azt állítja, hogy neki komoly kapcsolat kell, amit én elhiszek neki, de biztos meglesz a véleményem arról is, hogy zavaróan sokat beszél errõl, szinte másról nem lehet vele beszélni. Vagy az is elbizonytalanítóan hathat, amikor túlzottan erõltetetten közeledik valaki egy nõhöz, erõltetett bókokkal, nem érezni a stílusán, hogy öszinte ember lenne. Bárki vágyhat szerelemre, de nem erõltetett, hamiskás udvarlásra. Én csak ez alapján gondolok ilyeneket, nem másért....

2017. okt. 24. 11:54
 28/49 A kérdező kommentje:
Sokszor azt érzem,hogy nem is tudom miben bízik még az ember és miért áll fel újra és újra minden taknyolást követően. Legyen az munkahely,párkapcsolat,vannak olyan emberek,akik csalódásokat élnek meg szinte az élet minden területén és mily érdekes módon mindig van valami láthatatlan hajtóerő,ami állandó bizalomra készteti,újra felállni,újra felépíteni mindent,újra remélni..............Bocsi,ez már túl filozófikus. Valami miatt most ilyenem van,azt hiszem az ősz kihozza belőlem a mélyebb gondolatokat. Naja..............
2017. okt. 24. 11:56
 29/49 anonim ***** válasza:
48%

És mi van az aszexuális párokkal?

2017. okt. 24. 11:57
 30/49 anonim ***** válasza:
75%

Hát talán lett volna annyi eszed, hogy nem önzetlenül adod oda a szüzességed valakinek, hanem Te is élvezed, akkor nem pityeregnél itt...

Istenem, hová süllyedt a világ ezekkel az önzetlenséget terjesztő pszichomókus agyhalottakkal...

2017. okt. 24. 12:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!