Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják ezt a férfiakról?
Kedves Kérdező!
Te ezen az oldalon olyan vagy mintha egy bárányt belöknének a farkasfalkába. Még végig sem olvastam a kérdést már tudtam hogy szét fognak tépni.
Semmi baj a te hozzáállásoddal, ez lenne a normális, de ezen az oldalon ez deviaciának számít.
A kérdést leegyszerűsítve:
1. elsődleges cél a szex amit minden eszközzel el kell érni
2. vagy cél egy kapcsolat ami érzelmeken alapul és ennek egyik megnyilvánulási formája a szex
Én az utóbbi mellett döntök mert az én normarendszerem ezt preferálja.
Vannak akiknek elsődleges cél a szexuális szükségletek érzelemmentes, ösztönös kielégítése. Ez legyen az ő dolguk, ehhez könnyen találnak is partnert, mert a mai erkölcsi normák lazák ilyen téren.
Ha neked van tartásod és kitartó is vagy akkor biztos találni fogsz olyan nőt aki hozzád hasonlóan nem csak az ösztöneit akarja kielégíteni.
A problémád ott van hogy nem megfelelő helyen keresed.
KIARTÁS! és SOHA NE ADD FEL, mert amit te képviselsz az egy nagy érték a mai világban.
#29 többféle szinten is kialakulhat egy kapcsolat. Több érdekből is lehetséges. Alapesetben ez a szexualitás, ami heteroszexuális szinten, férfi és nő között áll fent.
Nem tudom mi egy aszex kapcsolatnak az építőköve, mivel én nem vagyok az. De logikusan valami más érdek, mint a szexualitás...
Elarulom, azert nem talalod a parod, mert ez az albolcsesseg baromira bugyiszarito. Van ilyen ismerosom aki akarmilyen temat elfilozofal, mintha valami oskori bolcs lenne tenyleg, na, neki sincs pl noje. Megjegyzem, az okossaggal nincs baj, de hozzad hasonloan o is ertelmetlen baromsagokat gondol es azokat allitja be eletigazsagnak.
Termeszetesen az erzesekkel nincs baj, de felejtsd el, hogy Socratesnak kepzeled magadat, ja, es ne vallj szerelmet random noknek akikkel nem volt mar legalabb 5-6 randid, lol.
#34 Igen ez a legjobb tanács, amit az életben kaphatsz. A szeretet nem önzetlen és ez így van rendjén.
Hogy neked elrontották az értékrended és ezzel tömték az agyad az tényleg sajnálatra méltó.
De lám eljött az idő, hogy megvilágosodj.
Ha akkor adsz csak szeretet, amikor visszafele is boldoggá tudnak téged tenni, akkor nem lesz szenvedés egy kapcsolat...
Kár hogy ezért én egy forintot nem kapok, szóval lépek... :D
Anonim oldalon ki a frász tudhatja, hogy milyen vagy? Itt csak az általánosításra tudnak reagálni az emberek, miszerint szerinted "manapság nehéz kapcsolatot összehozni", miközben másnak van kapcsolata. Ezért csak errõl lehet szó: te rossz helyen keresgélsz.
Ha találtam valakit, akivel nem mūkõdött, fölösleges filozófálnom azon, hogy miért nem. Aki rátalál a párjára, az nem kell filozófáljon semennyit.
A te környezetedbe mindenki szingli veled együtt? Vagy csak *rád* vonatkozik a kérdés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!