Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják ezt a férfiakról?
Figyelt kérdés
Miért gondolja a nők többsége,hogy a férfiaknak egy nő csak szexre kell és semmi másra? Miért gondolják,hogy egy férfinak nincsenek érzelmei és nem vágyik arra,hogy a párja legyen a mindene,óvja és szeresse Őt? Nem lehet,hogy mára a nők nagy hányada is megváltozott és ezért veszett ki a világból a férfiak udvariassága,udvarlása,szerelme egy nő iránt? De ettől vágyni még ugyanúgy vágynak rá. Sőt................2017. okt. 24. 11:13
11/49 anonim válasza:
Kedves barátom. Komolyan szégyellek amiért ezeknek te válaszolsz. Jó helyre születtél le. Tanulj s keresd szintedhez közeli embereket.
Ne foglalkozz babákkal, drága kis ovis barátom.
12/49 A kérdező kommentje:
Mindig is kimutattam és eddig mindig ez volt a vesztem. Szeretek egy Nőt, Ő a mindenem,persze barátzónában vagyok,majd mindezt közlöm Vele,veszem a bátorságot és kiöntöm a szívem,erre ajtó bezárul és ennyi volt. Ja és semmi köze nem volt mindennek a szexhez,mert sosem feküdtünk össze,mivel az érzéseimre,az érzelmeimre hatott. Úgy hatott rá,mint addig még soha senki. Hosszú történet.................
2017. okt. 24. 11:30
13/49 anonim válasza:
Hősi halálod közben azért a 6. hszra válaszolhatnál. Egyenesen, őszintél leírtam, miért nem bízom a férfiakban. Akkor tessék reagálni.
14/49 anonim válasza:
Hát biztos sok más pasi is csapja neki a szelet és nem voltál elsődleges.
Tiltsd le és akkor jobban jársz, mint hogy ezen agyalsz.
15/49 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os,elnézést a neved nem tudom,ez így meg brutálisan személytelen,na mindegy. Szóval nem tudom az a fiú miért tette Veled,amit tett. Gondolom durván lelki sérült volt az ember a múltjából kifolyólag. Lehet az életben sokan kihasználták már és Ő így szocializálódott sajnos. Nem tudom,csak gondolom. Én magamból indulok ki. A saját lelkületemet ismerem. Tudom milyen vagyok és tudom mire vágyom. És tudom,hogy mindig is sokkal lelkisebb és érzelmesebb voltam az átlagnál. Tán ezért is nem vagyok idevaló. Ezen már többször gondolkodtam és többször erre jutottam. Miért nem találom a párom? Miért nem illek bele ebbe a rendszerbe? Tán azért,mert vagy őrült vagyok,vagy rendszeren kívüli,nem idevaló. Nem tudom.
2017. okt. 24. 11:37
16/49 anonim válasza:
15.: ha neked személytelen az esstem, nekem, szintén személytelenül honnan kéne a választ tudnom, miért nem találod a párod? Én leírtam, miért nem bízom a férfiakban többé.
17/49 anonim válasza:
#16 ha egy ember után általánosítasz az te bajod. Maradj akkor egyedül. Majd tanulsz a szenvedésből, vagy lépsz.:D
18/49 A kérdező kommentje:
Igen igazad van ne haragudj. Tudom,hogy mindkettőnknek megvan a fájó pont az életünkben :(
Sajnálom :(
2017. okt. 24. 11:41
19/49 anonim válasza:
Letezik olyan no aki nem csak altalanosit minden ferfit mert egyszer egy bunko csavot kifogott.
A normalis nok utan nezelodj, amelyik csaj ilyen altalanosito az nem is erdemel erzeki, valodi szerelmet egy ferfitol.
20/49 anonim válasza:
Minden a szex körül forog, a pasiknál, nőknél egyaránt. Egyéjszakás, szexkapcsolat, csalások, stb. Eddig, amik kapcsolatok tönkre mentek, kivétel nélkül a szex végett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!