Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A megbántást meg lehet bocsájt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megbántást meg lehet bocsájtani?

Figyelt kérdés

Lehet hogy megbántottam a lányt véletlenül, úgy, hogy tudatában sem voltam, hogy mit mondok, és ő ezt lehet hogy a szívére vette. Holott egyáltalán nem akartam ilyet.

Lányok, meg lehet bocsájtani a megbántást?

2017. okt. 23. 18:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy férfiként írok. Igen, meg. De kérni kell.

31/f

2017. okt. 23. 18:21
 2/12 A kérdező kommentje:
Kértem a megbocsájtását.
2017. okt. 23. 18:24
 3/12 anonim ***** válasza:
inkább mint egy megcsalást
2017. okt. 23. 18:34
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha szeret megbocsájt.-ez mindig így szokott lenni. Nálam legalábbis.
2017. okt. 23. 18:35
 5/12 anonim ***** válasza:
46%
Miért, ilyen mimóza?
2017. okt. 23. 18:39
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de igen, azt hiszem ő egy érzékenyebb lelkű lány.
2017. okt. 23. 18:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Nyilván attól függ mivel és mennyire bántottad meg. Nyilván hogyha valami olyasmivel, ami neki fontos, vagy az ő gondolkodásával teljesen összeegyeztethetetlen, akkor nehezebb megbocsájtani. De szerintem beszéljétek meg, hogy mi esett neki ebben rosszul és miért, hogy legközelebb ne legyen ilyen. Én azt mondom, hogy az ilyet meg lehet bocsájtani, főleg ha látom a másikon, hogy nem gondolta komolyan és nem direkt mondta, nem tudta, hogy megbánt vele.
2017. okt. 23. 18:57
 8/12 anonim ***** válasza:

Attól függ, mivel bántottad meg.

Ha azt mondtad, hogy ma rosszul áll a haja, akkor nyilván meg fog bocsájtani. Ha viszont egy fájó pontra tapintottál rá, és azzal sértetted meg, akkor nem biztos, hogy még akar majd veled beszélni.

22/N

2017. okt. 23. 20:25
 9/12 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy valami fájó pontra esett a dolog, amit a szívére vett. Tudatában sem voltam amikor mondhattam, hogy olyat mondok most neki amivel megbánthatom.

Nagyon rosszul érzem magam e miatt és szeretnék tőle bocsánatot kérni.

2017. okt. 23. 20:36
 10/12 anonim ***** válasza:

Mégis MIT mondtál?

Mert nem mindegy...

2017. okt. 24. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!