Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fog valaha bocsájtani?
Figyelt kérdés
Párommal 3 éve vagyunk együtt ő az első kapcsolatom, nagyob szeretem. Sajnos egy hete bulizni voltam és egy régi ismerősöm is ott volt, akihez mindig vonzódtam. Ittam is a buliban, épp eleget ahhoz hogy smároljunk. Nagyon megbàntam elmondtan a pasimnak aki teljesen kiborult. Azt mondta nem tud szakítani velem annyira szeret de időt kér. Ennek màr egy hete,azóta nem is találkoztunl pont olyan mint egy szakítás... 20/L2017. márc. 14. 18:58
1/5 anonim válasza:
Hiába szeret, ha megrendült benned a bizalma, azt sehogy sem fogod tudni visszacsinálni. Nem fog tudni ezek után ugyanúgy nézni rád, és jogosan félhet attól, hogy ennek az ismerősödnek sosem fogsz tudni ellenállni, vagy hogy akárhányszor bulizni vagy inni mész, meg fogod őt csalni, mert nem bírsz magaddal.
2/5 anonim válasza:
Ne agyalj ezen. Majd kiderül. De később sokkal durvább dolgok jönnek az életben szóval ennyit ki kell, hogy bírjon.
Írj rá picit. Küldj neki egy kis "."-ot.
3/5 anonim válasza:
majd legközelebb befogod a szádat...
4/5 anonim válasza:
Tudod a pia nem mentség semmire. Ha te igazán szeretsz valakit, akkor nem mászol egy másik pasi pofájába.
Már nem tudnék úgy nézni rád én se, mint aki szeretne téged. Átverve érezném magam, akit csak hülyít valaki.
Érdekes, sok csaj iszik, még se csalják végig a pasijaikat az összes.
5/5 anonim válasza:
Szünet csak az iskolában van, ő már felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!