Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fog valaha bocsájtani a férjem?
A gyerekeimet én is mindig megvédem, ez esetben jogosan tetted, hogy Te is megvédted. Én nagyon nehezen, sehogy sem dolgoztam fel, hogy anyám soha de soha nem állt mellém anno, és mindig csak nézte, ahogy apám elver (nő vagyok).
A pofonod már más kérdés, valahol értem, az indulat beszélt Belőled is, meg belőle is, mikor a gyereket rángatta.
Anyám is régen felpofozta apámat, pár éve tudtam meg, hát nagyon meglepődtem :-D
A férjednek annyit mondanék: " Te agresszív voltál a gyerekkel, én is agresszív voltam veled, nem volt helyes, de bocsánatot kérek" Az agresszió agressziót szül!
A gyerek elött nem balhézunk de ott kezdődik a kicsivel se...
Menj a férjedhez s mikor kettesben vagytok komolyan közöld vele nem érdekel neki milyen tisztelet jár amíg azt a családja felé ő se nyújtja. Mert nektek is ugyanannyi jár ezt tudd magadról te is. Sajnálod ami történt és te is érzed az építkezéssel járó feszültséget de ennek nem ez lett volna a módja hogy egymást rángatjátok és ütögetitek, szóval ismerd be, beszéljétek át de ettől még nem kell meghunyászkodni mert a gyereket védeni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!