Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit gondoltok, meg fog nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, meg fog nekem bocsájtani?

Figyelt kérdés
Két éve van barátom. Ő volt nekem az első mindenben, mind a kapcsolat terén, mind szexuális téren. Hiányzott az az érzés, hogy megtapasztaljam, hogy mással milyen lehet, ezért elkezdtem beszélgetni egy másik fiúval. ( Csak beszélgettem ) Mindez kiderült, végül elmondtam a páromnak az igazat, hogy el laposodott a kapcsolat, hogy mindig szexuális téren ugyanaz a körforgás, semmi újdonság. Erre ő szakított velem, mondván nem bízik így bennem. Megértem őt, mert persze így neki is nehéz... De nekem is. Szerintetek meg fog bocsájtani?
2016. dec. 5. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi ertelme ennek a kapcsolatnak mar. Kb. nehany honap tavlatabol mar te is latni fogod.
2016. dec. 5. 15:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Megbocsátani, j nélkül. Amúgy pontosan miért is kéne? Szakítottatok, nem mindegy, hogy mit gondol?
2016. dec. 5. 15:56
 3/7 anonim ***** válasza:
45%

Megaláztad mit várstál?Hogy örülni fog?Most nem lapos a kapcsolat?Most jó volna?

Így jártál.Nem sajnállak....

2016. dec. 5. 16:04
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
ennyit nem vészelt át a kapcsolatod akkor keress mást.kicsifiú hadd sértődjön.
2016. dec. 5. 16:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Most mégis mit és miért? Elérted amit akartál. Szakított, most már szexelhetsz kedvedre bárkivel.
2016. dec. 5. 16:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha van egy kis esze, nem bocsát meg.
2016. dec. 5. 16:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Kommunikáció. Megvolt a barátoddal, hogy a kapcsolatotok nem az igazi?
2016. dec. 5. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!