Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy általában egy kapcsolatból akkor szállnak ki az emberek, ha jön más?
Kevés kivétel akad persze, de tudom magamról és az ismerőseimről is, hogy a rossz kapcsolatban addig maradnak benne és addig próbálják változtatni a dolgokat, addig reménykednek, amíg nem jön új. Én is akkor adtam fel végleg, amikor másba beleszerettem, velem is egyszer azért szakítottak, mert már ott volt a képben egy másik csaj, ismerősi körömben is ez van.
Az emberek félnek egyedül lenni...
Amúgy nyilván szakítottam volna új srác nélkül is, ha kiderül pl, hogy megcsalt, vagy ha megvert volna vagy stb.
A többség valóban ilyen, és ezért is kínlódnak akár éveken át egy rossz kapcsolatban.
Ha lett volna olyan, amikor kicsit egyedül vannak, és azt is tudják élvezni, akkor tudnák, hogy jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban, és időben szakítanak.
Ő bajuk!
Azt gondolom azzért van ez, mert a magányban önmagunk a társunk, az ember pedig fél az ismeretlentöl.
30/f
Konnyen elitelitek az embert. Ti itt mind jó fejek vagytok , ti aztan tudjatok hogy kell. Megertem en is ilyen voltam. De ha jon a megprobaltatas akkor befogtam a szam. Amikor benne vagy 1 kapcsolatba ez rosszul megy mindig ott a remeny hatha.. es nem akarsz rosz sem lenni es rosszat okozni. Ezert maradsz benne a rosz kapcsolatban. Mert ott a remeny.. es ilyenkor jon 1masik sokszor es akkor latod meg hogy mennyire mas is lehetne az eleted.. szerintem ne iteld el oket mert nem elted azt at helyettuk amiket ok ateltek.
Utólag konnyu okosnak lenni..hogy igy meg ugy kellett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!