Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hosszú kapcsolatból kilépés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú kapcsolatból kilépés után mennyi idő alatt voltatok túl a szakításon? Új kapcsolatot mikor kezdtetek?

Figyelt kérdés

A párom külföldre költözött, én jelenleg itthon tanulok. Szerettem volna vele maradni, később ki is mentem volna hozzá,de most jelenleg sajnos nem tudtam ezt megoldani.

3 hónapja történt és 3 évig voltunk együtt.

Megismerkedtem valakivel, nem terveztem ezek után kapcsolatot, de nagyon egy hullámhosszon vagyunk.

Amikor vele vagyok semmi gond nincsen, nagyon jól érzem magam viszont amikor nem akkor sokat jár még a fejemben az exem. Gondolom ez normálisnak számít. Valakinek hasonló tapasztalat? Ha esetleg volt ilyen nektek, működött a következő kapcsolat vagy nem tudtátok teljesen elfelejteni az exeteket? Bizonytalan vagyok magamban nagyon.

2016. okt. 2. 14:19
 1/5 anonim válasza:

örökre nem ,, sirathatod " a kapcsolatodat. 3 hónap alatt ki lehet heverni a dolgot.

Ha ennyire egyhullámhosszon vagytok a személyel akkor próbáljátok meg !

2016. okt. 2. 14:22
 2/5 anonim ***** válasza:
En meg szakitas elott kiazerettem belole,talan ezert nem volt szukseg sok idore.Azert tobb mint fel evig nem volt senkim utana,jot tett a kis egyedullet.
2016. okt. 2. 14:30
 3/5 anonim ***** válasza:
20 éves kapcsolat után fél évig tartott mire elkezdtem vágyni egy barátnőre.
2016. okt. 2. 15:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát most így pár hét telt el a 2 éves kapcsolatom vége óta, a folyamatosan ezen agyalok és magamba vagyok zuhanva fázisból már kint vagyok, de azért még eszembe jutnak a dolgok. Új kapcsolatot most egy darabig nem szeretnék.
2016. okt. 2. 16:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért van ez mert nem tudod lekötni magad.
2016. okt. 2. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!