Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában mennyi idő, míg a pasik megbánják a szakítást?
Rossz a kérdés.
Ő szakított, tehát oka volt rá.
Nincs mit ezen megbánni, nem fog visszajönni.
Szia,
nálunk én szakítottam. (Sajnos meg volt az okom rá. Túl gyerekes volt kora ellenére, és nem törődött velem.) És majd' 3 év múlva, megannyi kapcsolattal a háta mögött (4). Bár elég komolynak hangzott, hogy megbánta és rájött, hogy mit rontott el még is 3 hét után érdekes módon már lett valakije. Szóval Soha? Vagy csak visszatérnek a számukra impozánsabb nőhöz? Nem tudni.
Bár a mostani páromból kiindulva, ő addig elmenne, hogy ne kelljen szakítani. Mert én is úgy vagyok (és gondolom más normális ember), hogy többször átgondolom a szakítást. Ha már a felnőtt témakörben vagyunk. Ha már valaki annyira hagyja a dolgokat elfajulni, hogy szakítás lesz belőle, akkor ennyi. Utána meg mi az esélye, hogy más lesz? Oda nagyon meg kell bánni a dolgot. De ilyen ember kivétel.
25L
23 éves srác vagyok!
5 év után mondtam ki a boldogító takarodj szót!
Eljutottam oda, hogy fogtam egyik napról a másikra, és letiltottam, telefonját mindent. Persze sok előzménye volt, többek között, hogy egyoldalúvá vált a dolog, nem kaptam viszonzást a szeretetre, törődésre amit nyújtottam. És már megbeszélni se volt hajlandó a dolgokat.
Egy percig sem gondolkoztam, hogy fel kéne oldani azt a letiltást, és ismét megalázkodni. Nincs több esély. A másodikért térden csúszva könyörgött, nincs harmadik. Nem szeretnék leépülni lelkileg, egy idióta, barom miatt. Jól érzem magam egyedül. :)
Csak jelzem, senki nem fogja megbánni a szakítást, feltéve ha nem 15 évesekről van szó, de ez nem az a kategória. Aki szakított, az igyekszik túltenni magát, és nem fog rágódni a dolgon. Inkább a másik fél szokott bánkódni, hogy kár, hogy nem tudott normálisan viselkedni.
Ha egy pasi dob ott valszeg nincs vissza ut!csak is akkor szoktak konyorogni meg egy eselyert ha te teszed ki a szuret!faj az egojuknak
es megtorlast akarnak.
Szerintem felejtsd el!keres valaki jobbat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!