Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mikor fogjátok már fel hogy azért nincs barátnőtök mert a két legrosszabb ismerkedési helyet választjátok?
1. Internet: egy előnytelenebb külsejű nő is könnyen kaphat egy nap 40 új üzenetet.
2. Szórakozóhelyek: normális nők főleg a kezdő huszas évek után nem járnak rendszeresen bulizni, és amikor elmennek extrém módon védekeznek mert jön a sok kiéhezett részeg állat.
Próbáltatok már máshol ismerkedni?

Ezért kéne értelmes szociális életet élni emberek... Nyilván ha egy nőnek éppen dolga van, akkor nem örül az ismerkedni akaróknak. Ezért érdemes olyankor lecsapni rájuk, mikor éppen kikapcsolódnak. Ha lenne normális ismerettségi körötök, akkor találkoznátok kismillió jó csajszival, akit egy-egy baráti kis összeülésen, vagy csak simán a városban összefutva megismerhetnétek. Ráadásul mivel egy a baráti körötök, hasonló emberekkel érzitek jól magatokat valószínűleg az értékrendetek is hasonló.
Lehet lenézni azokat, akik sokat járnak emberek közé vagy sok ismerősük van, de az az igazság, hogy ez a legnagyobb előny, amit magadnak csinálhatsz, nem csak társkeresési okokból.
Szóval nem az a baj, ha valaki odajön az utcán, hanem hogy én olyankor nyilván sietek. Ha odajön a buszon, akkor vagy melóba megyek és nem érek rá, vagy onnan jövök és szeretnék már otthon lenni. De ha valaki olyankor jön oda hozzám, mikor éppen semmi dolgom, akkor más a hozzáállás is. Például ha megyek egy ismerőssel valahova, ő meg bemutat valakinek stb.

#22:
Csak a rancnak van türelme keveredni a sok marhával.

Ezen nincs mit felfogjak.
Mindenhol keresem arra alkalmas társaimat.

Szórakozóhelyen soha nem ismerkedtem, interneten évek óta nem.
Ennek ellenére máshol sem látom jobbnak a helyzetet (hobbikhoz kapcsolódó helyek, munkahely), az ismerősi körben meg már minden nővel vagy randiztam, vagy oka van, ami miatt nem tettük.

Jó is azoknak akiket mundenki kedvel, de sajnos nem mind tartozunk abba a táborba.

Akkor hol? Ha elmész egy tanfolyamra, ott esetleg akad 1-2 szóba jöhető nő - akiből legalább egy évek óta foglalt, eljegyezték vagy már házas. Pár éve férfiként elmentem jógázni, érdekelt is a dolog, valóban erős nőtöbblet volt, csak az átlagéletkor nagyjából 40-50 év között lehetett (ami egy huszonéves férfinak nem annyira frankó).
Baráti társaságban ugyanazok vannak mindig (de bizonyos életkor felett és ha esetleg nem Pesten laksz, ők is "kikopnak" idővel), marad a buli, a net és bátrabbaknak az utcai megszólítás.

Van 1-2 hobbim, ahol elég sok nő megfordul.
Ahogy előző mondja: sok a házas, évek óta kapcsolatban lévő.
Aki nem, arra ezren mozdulnak.
És végül rengetegen vannak, akik egyszerűen mindenkit visszautasítanak, hiába vannak évek óta egyedül.
Ha túl sokat tolod egy ilyen társaságban az ismerkedést, és kapsz 2-3 visszautasítást (olyanoktól, akikről később kiderül, hogy mindenkit visszautasítanak), akkor meg bukó az egész, mert az újabb nők már csak azért elutasítanak, hogy nem náluk próbálkoztál elsőként, híre megy, hogy mindenkit fel akarsz szedni, és a végén vagy te kopsz ki a hobbiból vagy a potenciális nők kerülnek.
Mostanában nem is erőltetem a hobbik környékén az ismerkedést, van 2 csodás nő most is, az egyikről konkrétan tudom, hogy megfogadta, hogy soha senkit nem akar, marha jó haverok vagyunk, de ennyi, ha átlépem a határt, és randi irányába mozognék, akkor rögtön jön a sündisznó állás.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!