Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is az a legrosszab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is az a legrosszabb erzes amikor olyan miatt nem kellesz a masiknak amivel semmit sem tudsz kezdeni?

Figyelt kérdés

Ilyenkor olyan remenytelennek erzem az egesz parkeresosdit. Nincs gond velem kulsore, sot... Viszont amikor a kiszemelt azt mondja, hogy nem stimmel a borom tonusa az kisse rosszul esik, ugyanis ujra szuletni nem tudok miatta. Pedig van akiert azt is megtettem volna.

De nem panaszkodok, altalaban akiert oda vannak az emberek csak azzal nincs meg a kozos vonzalom, ez mar csak igy mukodik.

2017. ápr. 26. 12:10
 1/9 anonim ***** válasza:

nem, ha ilyen miatt nem jön össze, akkor egyértelmű, hogy nem passzoltok egymáshoz

24F

2017. ápr. 26. 12:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellemes.

Épp hasonló helyzetben vagyok- vagyunk.

Neki mindig finom csontú, magasabb, légies, olyan "balerina" típusú barátnői/ felesége voltak, többnyire világos, szőke hajjal, közép tónusú bőrrel.

Erre itt vagyok én, 160 centit sem érem el, sápadt a bőröm és sötét a hajam.

Megértjük egymást, lelkileg, gondolatilag, érdeklődési területen. Van, hogy úgy érzem, a sok hendikepp ellenére tetszem neki. Vagyis, úgy éreztem, így van- pár napja tudtam, meg, hogy elkezdett randizni egyik futó ismerősünkkel, aki tökéletesen megfelel a fenti ideáljának. Igaz, problémás csaj ( problémásabb, mint én:D ) talán butább is ( talán.. azért igyekszem nem féltékeny piccs lenni) ellenben, számára ő szebb, mint én.

Ez van, bármit teszek, nem leszek 15 centivel magasabb, bronzbőrű, szőke szépség. El kell fogadni, fel kell dolgozni.

2017. ápr. 26. 12:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Ennél kevés rosszabb dolog van.
2017. ápr. 26. 13:08
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem azért az sokkal rosszabb, amikor létrejön a kapcsolat, belemész érzelmileg, bizalommal, aztán utána derül ki, hogy átvert, hazudott a másik és nem is kellesz neki.

Így meg: oké, rossz érzés, hogy nem jött össze, rosszul esik a dolog, de azért le kell nyelni a békát. Megmondta őszintén, hogy mi nem oké, ennyi. Jobb lett volna, ha hazudik/erőt vesz magán és "rád fanyalodik", aztán pár hét/hónap/év múlva lelép egy olyannal, akivel nem "jobb híján" van együtt? Na ugye, hogy nem?

2017. ápr. 26. 13:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg ennél sokkal rosszabb dologra tudok gondolni, amit leírsz, gyakori jelenség és egyáltalán nem tartom traumatikusnak, főleg, hogy nem szerelemről beszélünk, hanem "kiszemeltről", aki maximum a vonzalom fázisban van. Ahogy a 4. válaszoló is írta, sokkal rosszabb például egy olyan kapcsolatban pofára esni, ahol komoly és valós érzelmek is vannak.
2017. ápr. 26. 13:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Az ilyenek miatt max. egy órát szoktam bánkódni. Ugyanis értékelem magam annyira, hogy olyannal akarjak csak kapcsolatot, akinek úgy kellek, ahogy vagyok. Én sem érezném jól magam olyannal, akinél nem érzem, hogy engem (és pont engem) akar és a világ összes nője közül újra és újra engem választana.
2017. ápr. 26. 13:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez nem egy érzés.

De amúgy jó dolog, mert kiderül, hogy nem illünk össze, így nem kell tovább rabolnunk egymás idejét.

2017. ápr. 26. 14:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem. Mivel lehet másnak pont az jön majd be!
2017. ápr. 26. 18:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem akarok itt "moralizálni", de 1000x szörnyűbb dolgokat is el tudok képzelni annál, hogy a több mint 3 milliárd ellenkező nemű ember közül egynek épp nem jövök be valamiért.
2017. ápr. 26. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!