Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legrosszabb duma, amivel fel akartak szedni?
Nálam vezet a:
-Szia, ismerkedünk? Szeretem a nagymellű nőket.
Ezt így a buszmegállóban. Amúgy még jól is nézett ki, és nem tűnt ilyen primitívnek.
És nem értette miért nem voltam rá kíváncsi.
"-Szia, van tüzed?
-Nincs, nem dohányzom.
-Pedig engem már feltüzeltél."
Kutyasétáltatásközben odajött egy pasi. Közölte velem, hogy neki eddig csak olyan csaja volt, akinek yorkija van (nekem is az van), majd hozzátette, hogy azok a csajok egytől egyig nagyon jók voltak az ágyban. Mondom oké, aztán megkérdezte, hogy megerősíteném-e ezt a kis statisztikáját. :O
Ez mondjuk aranyos volt:
Vonaton utaztam és keresztrejtvényt fejtettem.
A szemben ülő pasi megkérdezte, hogy becsatlakozhat-e a rejtvényfejtésbe. :)
Most hirtelen ennyi jutott az eszembe.
"Szia, egy 20-asért elvállalsz?"
Nagyon ronda volt a vadbarma, minimum 35-öt kellet volna adnia, hogy elvállaljam. :)
20L
F: Szia, ne haragudj, akarsz terhes lenni?
L: Nem!
F: Nem? Na, akkor majd vigyázok.
Ezt a (h)őskorban egy ismerősöm nyomta, de képes volt olyan hangsúllyal és fejjel bevágni, hogy a nőket néha még meg is nevettette. (Bár lehet ehhez elég volt a kinézete és a nullához konvergáló esélyei.)
Utolsó, szerintem nőknek szól a kérdés.
- Nem találom a barátaimat. Azt se tudom, hol vannak, de jössz velünk partizni?
- Mennyit fogytál?
- 5 kilót.
- Ez nem igaz. Te egy kövér lány voltál.
(Igaz volt...)
Amikor még gyerek voltam, a hentesboltba belépve a hentes megfogta a kezem, megkérte, én pedig azt mondtam, nem. Erre teljesen, őszintén megsértődött, és beviharzott hátra, a kollégája szolgálta ki anyukámat.
Egy darabig a "szia cica van gazdád", amit minden vadbarom nyomott.
Ezt sikerült überelni, mikor kenguruban vittem a pár hónapos kisfiam, és egy gyökér beszólt a buszon, hogy "Dobd el, csinálok másikat". Aztán a férjem "lesegítette" a buszról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!