Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lenne az új csajozós duma?
Itt is irt ilyen pasi de más pasitól is hallottam már hogy "szia önfejlesztéssel foglalkozok van kedved ismerkedni?"
Mi ez az önfejlesztés ? Mire jó?
tuti lekoptató duma: "én csak kifejlett egyedekkel ismerkedem" :D
23F
Szia, fogalmam sincs mi az az önfejlesztés, de ha van kedved írj, együtt kiderítjük!
;)))))))
Hát elég hülye a tag :D
Valamilyen szinten értem, hogy mire gondol. Én is ilyen srác vagyok, hogy régen már akkor is paráztam, ha egy lánnyal csak úgy beszélni kellett. Elhatároztam, hogy fejlesztem magam. Elkezdtem itt beszélgetni lányokkal, mert hát itt aztán tétje nincs. Írtam ezt-azt és vártam a reakciókat, ezáltal szereztem némi tapasztalatot, és fejlesztettem magam. Viszont ezt így leírni, hogy a saját egom, és tapasztalatszerzésem céljából írok rád, az azt mutatja, hogy az út leges legelején lehet a srác. 23/F
Ez azt jelenti, h "lúzer vagyok, egy láma, nem megy a csajozás, rajtad akarok gyakorolni.
Lendületből küldeném el a halálfaxára, ne az időmet rabolja.
Már megint neee :DD
Az önfejlesztés egyébként nem rossz dolog, de így írni elsőre rá valakire baromság.
Vagy lehet hogy az illető valami ifjú padawan, de nagyon nincs tisztába még a dolgokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!