Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, van más is úgy vele, hogy gyűlöli a csajozást magát? Fárasztó, drága és ami a legrosszabb, iszonyatosan lehúzza az ember egoját.
"ráadásul nagyon kevésszer érzem azt, még teljes siker esetén sem, hogy igen, megéri a lány a vesződést..."
ugye tudod, hogy ez öncsalás? legalább magadat ne csapd be, és ne keress itt önigazolást!
ha VALÓBAN úgy lenne, ahogy írod, nem foglalkoztatna a dolog, nem a gyakori.hu-ra írnád ki, hanem azt mondanád, TÉNYLEG nem éri meg, és nem agyalnál a dolgon.
valójában itt az lehet, h. sz*r a magánéleted, nem jönnek össze egy lány sem, miközben nyilván nagyfokú szeretetvágy és intimitásszükséglet van benned, emiatt frusztrált és bánatos vagy, de ez az érzés kicsinál, kikezdi a maszkulinitásodat... ezért gyártasz köré egy fals ideológiát, hogy úgysem éri meg csajozni, mert ebben igazolva látod a kudarcaidat.
szerintem legalább magadat ne verd át, ismerd fel az érezéseidet, és próbálj változtatni a hozzáállásodon... vagy élj cölibátusban, a katolikus egyház már lasszóval szedi össze a papjelölteket, biztosan örülnének neked.
Nem, tényleg nem érzem úgy, hogy a lányok megérnék a vesződést.
Pedig külsőre annyira nagyon nem válogatok(csak az elhízott lányokat kerülöm lényegében), de annyira jellegtelenek, sablonosak és üresek rendre, hogy mára letagadni sem tudom ott helyben a csalódottságomat és meg is kérdezte az utolsó lány, hogy mi a bajom.
Gyűlölni nem gyűlölöm, csak szimplán lusta vagyok rá, nem is nagyon szoktam így a szó szoros értelmében "csajozni".
Én eddig az összes lánnyal csak úgy spontán jöttem össze.
# 2
Ez nagyon szimpatikus hozzászólás volt, a lasszós részen percek óta kuncogok! :D
Rengeteg ilyen tipusú pasi van,megnyugodhatsz. Szerencsére nem kötelező csajozni. Ha unod ak maradj egyedül! Valahol megértelek. Én meg a sok ietardáit szerencsétlen és ostoba pasit unom. Mégse nyavarjgok,hanem türelmessen ismerkedem!
N24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!