Hol tudnék 15000 ft alatt tornacipőt venni, ami nem is a legrosszabb minőség, de nem is egy ilyen méreg drága Converse?
Figyelt kérdés
a deichmann-t már néztem és teljesen el vagyok keseredve2013. aug. 6. 01:38
1/10 anonim válasza:
15000Ft-ért a Vaterán találsz egy rakás ajánlatot. Anno én 7-8e körül vettem, és az tuti, tényleg eredeti Converse volt.
Sajnos az a lehetőség megszűnt Converse gyári dolgok miatt, de láttam hasonló ajánlatokat, sajnos nehéz kiszúrni a hamisat, de a neten utána lehet nézni egyérzelműen, ha van egy kis angol tudásod.
2/10 anonim válasza:
Vaterén találhatsz Converse-ket ennyiért, bőven.
3/10 anonim válasza:
ja de aztán 5000Ft felettit vegyél, ha ilyen 2K-sakat veszel az tart majd 3hétig:/
5/10 anonim válasza:
#3: igen, most nézem, kb. 6-10e között lehet találni. Mindnek annyi a hátulütője, hogy ki kell várni, ami általában 3-4 hét, illetve postaköltség, de az max. 500Ft simán.
6/10 anonim válasza:
a legends oldalán van 15000 ft alatt tök jó converse nekem is onnan van!
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de az az igazság, hogy internetről nem szeretek nagyon rendelni, mert szeretem felpróbálni a kiszemelt cipőt, mielőtt megveszem
a Camponában van Legends, ugye??
2013. aug. 7. 01:47
8/10 anonim válasza:
a Canponában már bezárt a Legends
9/10 anonim válasza:
A H&M-ben vagy a C&A-ban mindig vannak ilyesmik 1000-2000 között:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!