Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti mi alapján választjátok ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mi alapján választjátok ki hogy melyik nőre írtok rá társkeresőn?

Figyelt kérdés

Felmentem egy oldalra. És szemem szám elállt. Kánaán ami ott van, csomó csinos nő csak hemzseg.

Nem nagyon tudom eldönteni kinek írjak. Nézegetem a nőket de még nem tudtam senkire írni. Egyszerűen elvesztem a bőség zavarába.....

2017. márc. 21. 07:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Tök mindegy kinek és mit írsz, választ úgysem fogsz kapni...
2017. márc. 21. 08:04
 2/12 anonim ***** válasza:
Csak nem a Randivonal? Meg tudlak érteni, barátom, tényleg nagyon jó a felhozatal:)
2017. márc. 21. 08:08
 3/12 anonim ***** válasza:
25%
Fele kamu, fele meg dagadt, agyon retusált nő képe
2017. márc. 21. 08:14
 4/12 anonim ***** válasza:
73%
- fizetett hirdetésünket látták -
2017. márc. 21. 08:15
 5/12 anonim ***** válasza:
69%

@4

Ha hirdetés lenne, akkor állna egy konkrét weboldal a leírásban. Ha meg poénból írtad, akkor sincs gond, mert én elmosolyodtam rajta.

Először azoknak írtam, akik a kétszavas leírásuk alapján visszahúzódónak és önbizalomhiányosnak tűntek, tehát az én női verzióimnak.

Miután tőlük nem kaptam választ (amin egyébként megdöbbentem, mert szerintem ha vannak az extrém kövéreken kívül nők, akik nem válogathatnak, azok ők), ráírtam azokra is, akik nem pontosan az eseteim, de azért még szimpatikusnak tűnnek és legalább minimálisan vonzóak voltak.

Miután tőlük sem kaptam választ, ráírtam azokra is, akik "keveset dohányoznak", pedig nálam a dohányzás a három kizáró tényező egyike a nagyon kövérség és a funkcionális írástudatlanság mellett.

Miután tőlük sem kaptam választ... hát, azóta leszarom az egészet.

2017. márc. 21. 08:40
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
Sokéves társkeresős tapasztalat, hogy annak érdemes írni, akinek ki van töltve az adatlapja, aki tudja, hogy kit keres és tisztában van saját magával. Túl kell látni a külsőségeken. Ha ennyi nő vonz külsőre, akkor közülük érdemes az egyéb tulajdonságok alapján kiválasztani a legmegfelelőbbet (na meg azt, aki egyáltalán valódi és nem csak unaloműzésre használja a társkeresőt).
2017. márc. 21. 08:49
 7/12 anonim ***** válasza:

Kezd el szépen szisztematikusan, a kölcsönösséget úgy sem te döntöd el. Értsd, többségük nem ír vissza. Én is irkáltam soknak aki tetszik, de csak egy válaszolt. Vele most beszélgetünk. Ha egy visszaír aki érdekel, az már bőven jó, csak légytürelmes, mert sok hallgatás lesz addig. :D

30/f

2017. márc. 21. 10:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Amúgy miért is kell töröltetni pár hozzászólást? Szerintem mindenki a saját véleményét írta le, nem mindenkinek kell hogy tetsszen
2017. márc. 21. 10:27
 9/12 anonim ***** válasza:

Konkrétan,aki az én korosztályomhoz tartozik és látok benne fantáziát mindenkire!A nagy távolság nálam kizáró ok!

Csodálkozok,hogy sok férfitársam csalódott.

Nekem sok randim volt...volt aki barát maradt,volt sex stb...szóval minden!

2017. márc. 21. 10:48
 10/12 anonim ***** válasza:

- rendszeresen feljár

- olvasatlan levelei száma 0

- ki van töltve a bemutatkozó szöveg része, legalább 10 egybefüggő mondatban magáról és nem tartalmaz semmiféle idézetet mástól

- képei között nincs bikinis, melltartós, seggpucsítós, csücsörítős, fürdőszobatükör előtt pózolós

2017. márc. 21. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!