Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nőnek nehezebb társat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek nehezebb társat találni társkeresőn?

Figyelt kérdés

Felmentem egy átlagos női profillal egy társkeresőre és lehetetlenség volt ott megmaradni. Egyszerűen nem tudtam ott egy férfival sem megismerkedni. Özön levél jött. Szinte mind sablon levéllel.

Mikor felmentem társkeresőre saját képemmel, igaz két hét alatt jött 2 levél. De ezzel a két nővel így kényelmessen tudtam ismerkedni.

2017. febr. 26. 16:27
 1/8 anonim ***** válasza:
10%
Melyik társkeresőre? Hacsak nem valami helybéli falusi bivalybasznádi társkeresőnek nevezett izé volt, akkor ez amit írtál lehetetlen.
2017. febr. 26. 16:28
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
Azért a nőknek a sokból ki lehet csipegetni azt a párat, amiből ki lehet alakítani a dolgot, ellenben férfi oldalról a kevésből egyszerűen nincs miből mit alkotni.
2017. febr. 26. 16:34
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

Csak pár dolog, amit nem sikerült kiszűrni a kérdésből...

1. A nemed.

2. Mire vagy kiváncsi.

3. Mi az öszefüggés a kérdés és a kifejtés között.

4. Miért nem vagy képes normálisan fogalmazni.

5. Pontosan mit is akartál leírni.

2017. febr. 26. 16:43
 4/8 anonim ***** válasza:
41%
Mivel nem vagy nő nem tudsz női aggyal gondolkodni. Férfiként persze, hogy nem tetszenek a férfiak, sablonnak érzed a leveleiket. Ha nő lennél máshogy látnád. Ahogy írod azzal a profillal jóval több levelet kaptál, tehát könnyebb. Már csak azt nem értem, mi a tökömnek csináltál férfiként női profilt.
2017. febr. 26. 16:50
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Ezzel épen lehetne vitatkozni,hogy könnyebb e a nőknek vagy nehezebb. Nagyobb eséllyel indulnak,mint egy férfi,mivel több levelet kapnak, igen ám, csak hogy ezek közül ki kell szűrni a megfelelőt. Korban hozzá illőt, olyat,aki nem csak szexre hajt,mivel társkeresésről beszélünk,nem szexpartner keresésről, van egy biztos anyagi háttere, itt nem milliókra kell gondolni, de ne az legyen mégsem, hogy 3-a körül kora délelőtt az ajtóban toporogva várja a postást,hogy hozza a segélyt, külsőre is vonzónak találja, és a belső tulajdonság is rendben legyen. Nem egyszerű döntés ez.
2017. febr. 26. 17:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Most ez valami vicc? Egy nőnek csak válogatnia kell a társkeresőn a jelentkezők közül. Egy átlagos férfinak 0 jelentkezője van, nemhogy válogathat...
2017. febr. 26. 18:37
 7/8 anonim ***** válasza:
A legtöbb nő nem társkeresőnek használja a társkeresőt, hanem társtalálónak. Vagyis nem keres aktívan (mert szerinte az "nem a nő dolga" - WTF?), csak mások megkeresésére reflektál. És esl. panaszkodik, hogy nem azok keresik meg, akiket szeretne, hogy megkeressék.
2017. febr. 26. 18:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem a "legkönnyebb" évek óta nem társkeresőzök, nincs idegeskedés, hogy 18563 elküldött levél közül egyre sem jön válasz. :)
2017. febr. 26. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!