Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn az összes férfi hazudik a magasságáról vagy Magyarországon az átlag férfi magasság 190cm?
szerintem 5-10 centivel mindegyik többet ad meg,
dehogy 190 az átlag, valahogy 178-180 körül lehet
- vagy csak egy részük hazudik
- vagy a társkeresőn lévő minta nem reprezentatív a magyar férfitársadalom egészét nézve, és valamiért több ott a magas
Én nem, annyit írtam amennyi vagyok, 188 cm...
Ez a nagy bajom, hogy őszinte vagyok, pedig akik mindenfélét kamuznak, pofátlanul az elvárt szöveget mondják, elvártat csinálják, sikeresebbek ezen a téren is... Sajnos párkeresésnél az őszinteség nem jó politika.
Társkeresőn a legtöbb ember hazudik. Jól írták előttem, mindenki elakarja magát adni. A férfiak magasabbnak mutatják magukat, a lányok meg 100 kiló sminket felkennek. Ez egy ilyen műfaj, húspiac.
Igazából, teljesen megértem a férfiak helyzetét. Pár ismerősöm van társkeresőn és amit láttam tőlük, az alapján katasztrófa az egész. Ha egy pasi nem néz ki nagyon jól, akkor a kutyát sem fogja érdekelni. Így érthető, hogy amiben csak lehet, egy csomóan hazudnak.
Továbbá egyre több helyen látom, hogy az emberek egyáltalán nincsenek képben az átlagmagassággal. 176 centi vagyok. A magyar átlagmagasság 176-177 centi, mégis rengetegszer megkaptam, hogy alacsony vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!