Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem vagyok irigy a gazdag, de átlag alatti kinézetű "kompenzálós" pasikra?
Én sem vagyok irigy rájuk, mert ha átlag alatti külsejű vagy, akkor a pénzedet fogják szeretni, nem pedig téged. Tulajdonképpen úgy tekintenek rád, mint egy pénzeszsákra, és a nők is akiket megkap, azok félig-meddig prostituáltak, még akkor is ha nem annak tartják magukat.
Én inkább lennék egy csóró de rohadt jóképű pasi, bár legszívesebben gazdag is lennék (bár erre nem vágnék fel, mert akkor az anyagias nőket vonzanám) és iszonyú jóképű is egyszerre. Ez a tökéletes kombó.
Azért hangoztatják ezt sokan, mert ez az igazság. Ha van elég pénzed, kb. bármelyik csajt megkaphatod. Szeretni fog? Nem. De nem is ez volt a kérdés.
Azonkívül az is erősen vitatható, hány lány tud még érdek nélkül, saját magadért szeretni, nem a jó külsődért vagy a pénzedért, de az már egy másik történet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!