Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag lány, átlag fiú. Reménytelen? Mit csináljak, ha szeretem?
Én vagyok a lány... Még sosem éreztem ilyet, senki iránt.
Tudom, hogy sokan elleneznék, hogy mi együtt legyünk és borzasztóan különbözőek vagyunk, szerintem az egyetlen közös bennünk, hogy ugyanazokat a sorozatokat szeretjük. Mégis bármiről tudok vele beszélgetni, megbízok benne és szeretem.
Lehet, hogy néha megőrjítem a hisztijeimmel, vagy azzal, hogy folyamatosan vásárolok és a telefonom hozzám van nőve. De én is jól kezelem azt, hogy egyszer ő volt mindenki szemében a "rosszfiú" és nem akad ki azon, amiket hallok róla másoktól, esetleg tőle.
Viszont eddig titkoltuk ezt a dolgot, de szeretném, ha tényleg mindenki tudná, hogy együtt vagyunk. De még a legjobb barátaink szerint is nevetséges, hogy mi ezt komolyan gondoljuk...
már ne haragudj meg, de te hol élsz? melyik században? már nincs kasztrenszer, mi vagy te valami főnemes? kit érdekel, hogy mennyi pénzed van?
a fiú helyében nem kezelnélek másképp mint egy kis szakadt lányt, volt már rá példa... már csak AZÉRT IS busszal húztam mindenfelé, had szokja
Utolsó, ne legyél ennyire ellenséges.
Nem én gondolkodom így, de pl. a szüleim 99%, hogy nagyon ki lesznek borulva. A legjobb barátnőm is mondta, hogy jobb lenne, ha mi (mármint a hozzánk hasonlóak), nem "keverednénk" az olyan fiúkkal, mint ő.
Most ezek után mégis mire számítsak?!
'gazdag lány, átlag fiú?'
inkább te vagy az átlag, úgy látom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!