Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gazdag lány, átlag fiú....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag lány, átlag fiú. Reménytelen? Mit csináljak, ha szeretem?

Figyelt kérdés

Én vagyok a lány... Még sosem éreztem ilyet, senki iránt.

Tudom, hogy sokan elleneznék, hogy mi együtt legyünk és borzasztóan különbözőek vagyunk, szerintem az egyetlen közös bennünk, hogy ugyanazokat a sorozatokat szeretjük. Mégis bármiről tudok vele beszélgetni, megbízok benne és szeretem.

Lehet, hogy néha megőrjítem a hisztijeimmel, vagy azzal, hogy folyamatosan vásárolok és a telefonom hozzám van nőve. De én is jól kezelem azt, hogy egyszer ő volt mindenki szemében a "rosszfiú" és nem akad ki azon, amiket hallok róla másoktól, esetleg tőle.

Viszont eddig titkoltuk ezt a dolgot, de szeretném, ha tényleg mindenki tudná, hogy együtt vagyunk. De még a legjobb barátaink szerint is nevetséges, hogy mi ezt komolyan gondoljuk...

2014. aug. 21. 15:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell foglalkozni másokkal, hogy mit gondolnak. Mondjuk engem kiakasztanak az ilyen mobilfüggő nők. A hideg kiráz tőletek.
2014. aug. 21. 15:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen cipőben vagyok, mint te. Csak én utálom, hogy van pénzem, inkább lemondanék mindenről, csak, hogy elfogadjanak vele. Nekünk se lehet feloldani a titkolózást.
2014. aug. 21. 15:50
 3/9 anonim ***** válasza:
milyen vilag ez!??...Istenem :/
2014. aug. 21. 15:52
 4/9 anonim ***** válasza:

már ne haragudj meg, de te hol élsz? melyik században? már nincs kasztrenszer, mi vagy te valami főnemes? kit érdekel, hogy mennyi pénzed van?

a fiú helyében nem kezelnélek másképp mint egy kis szakadt lányt, volt már rá példa... már csak AZÉRT IS busszal húztam mindenfelé, had szokja

2014. aug. 21. 15:54
 5/9 A kérdező kommentje:

Utolsó, ne legyél ennyire ellenséges.

Nem én gondolkodom így, de pl. a szüleim 99%, hogy nagyon ki lesznek borulva. A legjobb barátnőm is mondta, hogy jobb lenne, ha mi (mármint a hozzánk hasonlóak), nem "keverednénk" az olyan fiúkkal, mint ő.

Most ezek után mégis mire számítsak?!

2014. aug. 21. 15:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem lenne szabad az anyagiakon és azon rágódni, hogy mit szól a környezetetek, pont le kell sz@rni nagy ívben, magasról. Az ember csak olyan kapcsolatot titkol amit szégyell, erkölcstelen és/vagy törvénytelen. Ti döntitek el mihez kezdtek egymással, nem mások.
2014. aug. 21. 16:07
 7/9 anonim ***** válasza:

'gazdag lány, átlag fiú?'

inkább te vagy az átlag, úgy látom

2014. aug. 21. 16:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Szeresd:)
2014. aug. 21. 16:21
 9/9 anonim ***** válasza:
De nem értem miért nevezed gazdag lánynak. Apádnak van pénze nem neked gondolom. Ha igen akkor se jó ötlet szerintem. Mindig az lenne a pasid agyában, hogy " bakker ennek mennyi pénze van én meg itt állok csorón és hozzá képest olyan programokra tudom elvinni mint egy fagyizás" Ráadásul ha veszekedni fogtok egyszer tuti h az arcába fogod vágni, hogy bezzeg ezt én vettem meg azt vettem. Ez rendkívül kellemetlen lenne neki kb odavágná az önbizalmát. Én szerencsére gazdag vagyok nem apám által és sosem volt problémám az anyagiakkal de el tudlak képzelni hogy milyen lány lehetsz. " Folyamatosan vásárolok és a telefonom hozzám van nőve" Hát igen. Egy plázában cirkáló unatkozó fiatal röhögcsélős p..icsa lehetsz aki csak gucci és channel cuccokat hajlandó venni. Nekem még így sem kellenél, hogy " egy szinten" vagyunk. Bocs. Egy nőnek nem való sok pénz nem értenek hozzá.
2015. dec. 10. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!