Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem vagyok irigy a gazdag, de átlag alatti kinézetű "kompenzálós" pasikra?
Figyelt kérdés
Itt mindenki azt hangoztatja, hogy legyél gazdag és akkor a legtutibb csajokat fogod megkapni. Nem tudom...ha egy nő nem teljes szenvedélyből a testemért és az arcomért szeret, akkor kit érdekel, hogy van egy fullos barátnőm. Sokszor látok töpszli/mélynövésű sápadt, gyíktestű tipikus mérnök kaliberű pasasokat az 5-ös BMW-ben a fejéből kinéző dekoratív barátnője mellett ülve (miközben a pasi alig lát ki a műszerfal mögül) és képtelen vagyok elhinni, hogy ezek igazi szenvedélyes szerelmek és a pasi kicsit sem érzi, hogy a nővel csak egy kompromisszumkapcsolata van. El sem tudom képzelni, hogy a szex hogyan zajlhat le közöttük. A csaj szétteszi magát és suttogja a fülébe: "Mindenem a tied!", miközben alig várja, hogy az együttlét után visszamenjen a luxusfelszereltségű fürdőszobába rendbe tegye magát, belenézzen a tükörbe azzal a gondolattal, hogy "Jó ez is megvolt, holnap irány shopping a barinőkkel, de a kártyát el ne felejtsem tőle elkérni.", majd vissza az ágyba, villany lekapcsol és egymástól elfordulva alvás. Ez nekem borzasztó groteszknek tűnik. Nem saját tapasztalatból, de el tudom képzelni, milyen lehet ez az érzés, mert egy gazdag villamosmérnök ismerősömnek is van egy gold digger barátnője, de mesélte, hogy olyan szinten rideg a kapcsolatuk, hogy fontolgatja a szakítást, mert a csaj már az ágyban is olyan, mint egy darab fatörzs, a méregdrága elit vacsorák közben pedig csak nyomkodja a telefont és semmi érzelem nem fűzi a gyerekhez. Néha elejt egy-két erőltetett mosolyt, meg kedves szót, de ennyi. Én sem vagyok egy álompasi (és akkor még finoman fogalmaztam), de inkább ne legyen sose barátnőm, csak azért, mert vonzó a pénzem. Akkor inkább elmegyek néha prostihoz így legalább még véletlenül sem tudom magamat áltatni.2016. szept. 12. 23:06
11/12 anonim válasza:
"Mivel különb az a nő, aki a külsőd miatt "szeret", mint aki a pénzed miatt?"
óriási a különbség!
aki a külsődért szeret az vágyik rád, nedvesedik, kíván.
akinek csak a cash-ed kell az viszolyogva tűri az érintésed.
ez nem különbség szerinted?
12/12 anonim válasza:
6:29, ostoba trollból is több van, mint elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!