Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag nőnek lehet átlag párja?
Igazán gazdag nőnek nagyon-nagyon-nagyon-nagyon ritka, hogy átlag pasija legyen.
Nézzük a külsőt: Átlagos vagy, nem tudsz megvenni egy közepes-magas kategóriájú öltönyt/kabátot/stb. amiben megjelenhetsz vele. Valószínű olyan Férfit akar aki meg tud vele jelenni egy összejövetelen.
Presztízs: Mit mond Rólad? Ő a 20. könyvelő a Nevenincs Kft-nél? Valószínű olyan Férfit keres, aki elért nagyjából annyit amennyit ő.
Belső: Ha nem örökölt, hanem maga épített fel valamit akkor szerinted átlagos kiscsávó kell neki? Valószínű olyan Férfit keres, aki hasonló eredményekre képes mint ő.
Lehetsz szerető, sőt férj is.. de pudlikutya leszel. Ismerek nagyon gazdag nőt akinek nem annyira gazdag férje van aki egész nap azt hallgatja: ezt csináld, azt csináld, ide gyere, oda menj, gyereket hozd, gyereket vidd, ne mondd ezt ne tedd azt.
Ugyanúgy viselkednek mint a gazdag férfiak.
Atyaég, milyen jókat nevettem a válaszokon, köszi. :D
Szóval, rólam annyit, hogy fiatal nő vagyok és nagyon gazdag. A szüleim még élnek, nem örököltem még semmit, de saját vállalkozásom van, ami időről időre gyarapszik.
Igen, magasabb körökben is mozgok, befolyásos és szintén gazdag emberek között, de egy rakás átlagos barátom van, illetve jómagam is átlagosan viselkedem nagyrészt. Átlagos helyekre járok bulizni, viszonylag egyszerű kocsit vezetek, a lakásom is átlagos. Nem nagyon van igényem a túlzott luxusra. Szeretem az ízléses dolgokat, de egyelőre sokkal fontosabb a vállalkozás, mint a különféle luxus az életemben. Hogy miért nincs pasim? Nehéz normálisat találni, akár átlagos, akár gazdagabb körben, arról nem is beszélve, hogy időm is alig van rá. Működne a részemről a kapcsolat egy átlagos pasival is.
ma 16:54!
Szerintem te erre jó sok privátot fogsz kapni.(N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!