Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőn az összes férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn az összes férfi hazudik a magasságáról vagy Magyarországon az átlag férfi magasság 190cm?

Figyelt kérdés
2017. febr. 18. 12:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én 184 cm vagyok és nem jellemző hogy bárkire is fel kellene néznem vagy akár egyáltalán szemmagasságban lennénk. Szóval az átlag szerintem is 180 cm vagy az alatt. Ohh de hogy én mit nem adnék egy 180 cm magas lányért. :(
2017. febr. 18. 16:15
 12/18 anonim ***** válasza:

#10-es vagyok: Melyik értelmi sérült pontozott le? Képes a kommunikációra és képes értelmes ember módjára elárulni, hogy miért tette? Azon kívül, hogy egy élettelen és frusztrált egyed.

Egyre szánalmasabb szinten megy ezen az oldalon a lepontozás.

2017. febr. 18. 16:20
 13/18 anonim ***** válasza:
Hazudnak, én kereken 190 vagyok és akárhol járok, nem sok velem egymagasságút látok.
2017. febr. 18. 16:53
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

10-es, ezért pontoztak le:

"Ha egy pasi nem néz ki nagyon jól, akkor a kutyát sem fogja érdekelni."

Meg ezért:

"A magyar átlagmagasság 176-177 centi, mégis rengetegszer megkaptam, hogy alacsony vagyok."

A fájó igazságokért mindig lepontozás a jutalom, különösen a nőktől.

2017. febr. 18. 16:54
 15/18 anonim ***** válasza:
Én nyomtam egy zöld kezet. A hazugság részhez nincs mit mondanom mert amikor társkeresőn voltam, nem igazán az ilyesmit figyeltem. De az tény hogy ha nem nézel ki jól akkor teljesen felesleges időt, energiát áldozni az online párkeresésre. Persze van akinek összejön, de kb olyan mint a lottó ötös. Azt aligha értem hogy mi értelme hazudni. Legkésőbb találkozáskor úgyis kiderül az igazság. Én "megtisztelem" a másikat azzal hogy őszinte vagyok magammal kapcsolatban.
2017. febr. 18. 16:54
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább valahol 175 körül van az átlag.

Nincs értelme magasabbat megadni, mint amekkora vagy, vagy más súlyt vagy kort megadni.

Legutóbb olyannal találkoztam ami ilyen mást mondok, mint ami, hogy a pasinak fent volt az arcképe, semmi más. A súlyát nem írta be, de beírta, hogy átlagos testalkat. Az arcáról lehetett látni, hogy totálisan el van hízva mindenhol.

2017. febr. 18. 17:35
 17/18 anonim ***** válasza:
A magyar átlagmagasság igenis 176 cm.Az orvosok is ezt mondják,papíron,mindenhol ezt írják.Aki szerint a 176 alacsony,az igenis hülye.A 10-es válasza teljes mértékben igaz
2017. febr. 21. 16:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Akinek a magassága 170 cm felett van, az átlag feletti. 160-170 az átlag magasság.
2023. ápr. 17. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!