Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn az összes férfi hazudik a magasságáról vagy Magyarországon az átlag férfi magasság 190cm?
#10-es vagyok: Melyik értelmi sérült pontozott le? Képes a kommunikációra és képes értelmes ember módjára elárulni, hogy miért tette? Azon kívül, hogy egy élettelen és frusztrált egyed.
Egyre szánalmasabb szinten megy ezen az oldalon a lepontozás.
10-es, ezért pontoztak le:
"Ha egy pasi nem néz ki nagyon jól, akkor a kutyát sem fogja érdekelni."
Meg ezért:
"A magyar átlagmagasság 176-177 centi, mégis rengetegszer megkaptam, hogy alacsony vagyok."
A fájó igazságokért mindig lepontozás a jutalom, különösen a nőktől.
Szerintem inkább valahol 175 körül van az átlag.
Nincs értelme magasabbat megadni, mint amekkora vagy, vagy más súlyt vagy kort megadni.
Legutóbb olyannal találkoztam ami ilyen mást mondok, mint ami, hogy a pasinak fent volt az arcképe, semmi más. A súlyát nem írta be, de beírta, hogy átlagos testalkat. Az arcáról lehetett látni, hogy totálisan el van hízva mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!