Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, ti miért választjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti miért választjátok a "könnyű" eseteket?

Figyelt kérdés
Én értem, hogy jó megőrizni azt, hogy te vagy a férfi és a másik tényleg a gyengébb nemnek mutatkozik melletted. De aztán hallom a panaszkodast hogy nem lehet vele beszélgetni, önző, enkozpontu és a szex is rossz. De azok a nők akik meg tényleg egyenrangúak lennének, lehet velük vitatkozni ( ertsd. Érvelni ) és önállóan meg tudnak állni a saját lábukon is, általában egyedül maradnak. Egy barátnőm is így járt. Szép volt minden, de a pasi egyszer csak keresett mást, mert úgy gondolta, hogy neki nem kell ennyi "probléma", jobb ha a no bólogat. Engem ez kiakasztott. Ráadásul egy olyan nohoz ment, aki semmibe se nézi, de szereti ha a srac támogatja. Én ezt nem értem. Várom a válaszokat.

2017. júl. 18. 21:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
50%
Az alacsony onbizalmu de uralkodni vagyo csirak valasztanak direkt butabb noket, mert az ertelmesekhez nem ernek fel. Egy buta no mellett nincsenek komplexusaik, elhetnek abban a tevkepzetben, hogy ok is valakik :)
2017. júl. 18. 21:06
 2/20 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem te keversz két dolgot. Annak, hogy valaki könnyű vagy nehéz eset (jó vagy rossz természet) semmi köze az intelligenciához meg az emancipáltsághoz. A nehéz eset nem az, aki intelligens, hanem aki intelligensnek hiszi magát, képtelen a konszenzusra, stb.

És az, hogy valaki "könnyű" eset, azt jelenti, hogy jó természetű, kompromisszumkész, nem pedig azt, hogy bólogatójános lenne.

2017. júl. 18. 21:10
 3/20 anonim ***** válasza:
Persze egy rossz természetű, makacs, kompromisszumképtelen embernek (mindegy, hogy férfi vagy nő) könnyebb azt mondani, hogy "azért nem kellek neki, mert túl okos vagyok".
2017. júl. 18. 21:12
 4/20 A kérdező kommentje:

Úgy értem, hogy pl családot tervezni vele nehezebb, mert 1000x átgondolja, hogy valóban kesz e rá. A másik no meg rögtön ezzel jött, sőt követelte, mint a kapcsolat folytatása, ha van háttér, ha nem.

Másrészt a baratnomnek fontos a saját élete is, szép karriert tudhat magának, és nem akarja csak úgy eldobni, amiért megdolgozott, és nyilván idohianyban is szenved, amit egy férfi nehezen kezel. A másik no pedig szimpla beosztott, fix munkaidovel, kevés stresszel. ráadásul arra tervezi az életet, hogy majd valaki elveszi és minden meg lesz oldva. Tehát az ebből fakadó problémákra celzok, ami nehezíti a dolgot, tehát én ezt értem nehéz eset alatt.

2017. júl. 18. 21:17
 5/20 anonim ***** válasza:
Menjünk együtt nyaralni. Te fizeted a részed. Hová menjünk?
2017. júl. 18. 21:18
 6/20 anonim ***** válasza:
Ja, minél jobb körülmények között él két ember, minél bonyolultabb a lelki életük, annál nehezebben találják meg az arany középutat és összhangot.
2017. júl. 18. 21:25
 7/20 anonim ***** válasza:
Szóval a barátosnéd karrierista és dobták. Nem új dolog, nekem sem kéne. Nem azért, mert "nem egyszerű", hanem azért mert irritáló. A karrier nem egyeztethető a családdal össze egy bizonyos szint felett, választani kell. Talán a kedves exe úgy gondolta, hogy a kedves barátnéddal nem lehet tervezni, mert mindent csak halogat. Az ember nem lesz fiatalabb és nem mindenki tartja jó ötletnek, hogy 40 évesen alapítson családot. Gondold át a másik oldalról is, mielőtt habzó szájjal femináci morgásba kezdesz. Amúgy meg semmi közöd a magánéletükhöz.
2017. júl. 18. 21:30
 8/20 A kérdező kommentje:
Karrierista volt. Leállt egy szinten, épp a család tervezése miatt. Persze dolgozik, de nem akar további nehezitest, jelenleg is egyszerűbb, kevésbé stresszes munkákat pályáz meg. Nem "feminista". És én sem. Tiszteljük a férfiakat, csak nem értjük a döntéseiket.
2017. júl. 18. 22:09
 9/20 A kérdező kommentje:
Szívesen megyek nyaralni a saját pénzembol, mint eddig minden alkalommal. Olaszország, köszönöm kérdésed :)
2017. júl. 18. 22:10
 10/20 A kérdező kommentje:
Másrészt a legjobb barátnőm, velem osztja meg a magánéletet, és én is vele. Szerintem ebben semmi kritizalando nincs.
2017. júl. 18. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!