Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek volt már olyan, hogy tetszett egy lány, de túl könnyű lett volna megszerezni (mert egyértelmű volt, hogy nagyon tetszetek neki), ezért elment a kedvetek tőle?
Nőként válaszolok. Nekem egyszer volt egy esetem, egy férfi kezdeményezett a társkeresőn, eleinte nem jött be, de sokat beszélgettünk, és addig udvarolt, duruzsolt, hogy lassan megkedveltem, elkezdtem vonzódni hozzá. Kb. 3-4 hét telt el így, levelezéssel, cseteléssel, amikor én hoztam szóba a személyes találkozást, ő először halogatta, majd olyan nyakatekert randikat szervezett, amit vagy nekem kellett lemondanom, vagy ő mondta le az utolsó percben. Végül nem találkoztunk. Amikor később rákérdeztem, hogy mondja meg őszintén, mi volt a probléma, azt felelte, hogy túl gyorsan kezdtem el kötődni, és ez neki nem tetszett. Írt egy blogot is, miszerint ő vadász, és nemes vadat akar elejteni, amelyik megáll a előtte, az őt nem érdekli...
Gondolom, játszmáznom, taktikáznom kellett volna, de az nekem nem megy.
Éretlen kisfiúk ezt látták a neten hogy küzdeni kell. Ilyenekkel nem kell foglalkozni. Én nem játszmázom. Ha valaki tetszik akkor kimutatom. Ha nem akkor le se sz...arom és néha sajnos emiatt akarnak küzdeni a gyermekek...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!