Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, ti miért választjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti miért választjátok a "könnyű" eseteket?

Figyelt kérdés
Én értem, hogy jó megőrizni azt, hogy te vagy a férfi és a másik tényleg a gyengébb nemnek mutatkozik melletted. De aztán hallom a panaszkodast hogy nem lehet vele beszélgetni, önző, enkozpontu és a szex is rossz. De azok a nők akik meg tényleg egyenrangúak lennének, lehet velük vitatkozni ( ertsd. Érvelni ) és önállóan meg tudnak állni a saját lábukon is, általában egyedül maradnak. Egy barátnőm is így járt. Szép volt minden, de a pasi egyszer csak keresett mást, mert úgy gondolta, hogy neki nem kell ennyi "probléma", jobb ha a no bólogat. Engem ez kiakasztott. Ráadásul egy olyan nohoz ment, aki semmibe se nézi, de szereti ha a srac támogatja. Én ezt nem értem. Várom a válaszokat.

2017. júl. 18. 21:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

A férfiak konfliktuskerülők, ezt mindenki tudja. Mi nem generálni szeretjük a problémákat, hanem megoldani. Szeretjük a logikus dolgokat, ha valami működik nem próbáljuk még jobbá tenni, élvezzük amíg csak lehet.

Azok a Nők akik nem hagynak nyugtot a partnerüknek szó szerint elüldözik őket, szó szerint menekülnek mellőlük. Egyszerűen olyan érzés támad a férfiban, hogy fél hazamenni,mert biztos valami probléma fogadja és nem tud pihenni. Nos az ilyen törtető Nőket a férfiak többsége elkerüli és választ egy olyat aki nyugodtabb, aki nem tesz megjegyzéseket, aki nem vitatkozik, aki nem próbál kioktatni. A válasz ilyen egyszerű.

40F

2017. júl. 18. 22:16
 12/20 A kérdező kommentje:

#11 köszönöm a választ :)

Annyit hozza fűznek, hogy azzal akit így választ viszont egy idő után lapos lesz a dolog, nem? Én eddig ezt láttam az ilyen eseteknel.

2017. júl. 18. 22:30
 13/20 anonim ***** válasza:

Érdekes a 2 típus a nőből amit írsz...

Én ezt azért nem nevezném tendenciának, mert ebből akkor egyenesen az is következik- és konkrétan te is írod-, hogy ha az önálló, valamilyen szinten karrierista, talpraesett nő egyedül marad, akkor ehelyett a családtervező, nem karriert tervezgető, mondjuk úgy otthon eléldegélő, férfit kiszolgálóbb modell a sikeresebb.

Annyiban igazad lehet, hogy egy határozott, talpra esett nő, főleg ha karrierista is, ijesztő lehet sok férfi számára. Ezek mellé a nők mellé egy ugyanilyen, karakán férfi jöhet csak szóba, papuccsal legalábbis ritkán működik hosszú távon szerintem..

A mindenben alárendelt nő, nem tervező típusú nő meg ugyanakkor hamar unalmas és ellaposodott kapcsolathoz vezethet manapság.

Nem tudom, szerintem az sem jó, ha a nő túl karakán és túlzottan irányító, és a másik véglet sem biztos, hogy a legjobb. Valahol a 2 között érdemes egyensúlyozni, ha lehet.

N

2017. júl. 18. 23:25
 14/20 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondolom. Köszönöm a választ :)
2017. júl. 18. 23:34
 15/20 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem. Több barátom is annak a híve, hogy a "nő az nő", szüljön gyereket, vezesse a háztartást stb. Ezzel persze nincs különösebb baj, ha ők így lesznek boldogok, rajta. De nekem ez nem fekszik. Nekem velem egyenlő társ kell, nem egy alárendelt cseléd.
2017. júl. 19. 10:00
 16/20 anonim ***** válasza:

Szerintem a társadalom változás előtt áll. A modern nő típus az, akit leírtál (egyenrangú, minden értelemben valódi társ és nem csak amolyan "utánfutó"), viszont belőlük még sajnos kevesebb van, ugyanúgy, ahogy azokból a férfiakból is, akik az ilyen nőket keresik. Ezért van az, hogy nehezebben találnak egymásra. Személy szerint én mindig az ilyen nőket kerestem és többre is értékelem őket. Ha van véleménye (miért ne lenne?) azt mondja ki, vitatkozni én is szeretek (nem veszekedni!), sőt meggyőzhető vagyok, volt már rá példa. Ettől inkább érdekesebbé válik a szememben, ellentétben azokkal, akik csak a hisztivel próbálkoznak.

Nehogy már attól legyek igazi férfi, hogy megpróbálom kitalálni a gondolatait, döntéseket hozok egyedül (amire ő bólogat), aztán ha nem úgy alakul a dolog, akkor bejelenti, hogy neki nem ez kell. Szerintem inkább az ilyen nők a problémásak.

36\F

2017. júl. 19. 11:11
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyetértek ezekkel, jók a meglátások.
2017. júl. 19. 11:23
 18/20 anonim ***** válasza:

Arra gondoltál, hogy TE jól kijössz a barátnőddel, de lehet, hogy a hétköznapi életben egy házsártos házisárkány, aki mindenbe beleköt, irányítani akar, sosem ismeri el ha nincs igaza stb? Általában ez elöl menekülnek a férfiak és tuti, hogy Ő nem dicsekedne ezzel vagy ismerné be, ha ilyen. Ha valakit elhagynak, mindig oka van. Persze lehet, hogy csak a pasas szeretett bele másba, ez is előfordulhat, de ha az előtt dobta, mielőtt lett új, akkor elgondolkodtató, miért is. Biztos nem poénból. A fene sem akar veszekedésben, állandó küzdelemben élni. "Két dudás, egy csárda" szindróma. Ha a másik állandóan vitára száll velem, egy idő után borzasztó irritatív, ha minden apró szarságért is érvelnem kell, mert mindig jobban tudja a másik. Gondolj picit bele, Te sem éreznéd jól magad.

Nyilván nem látok bele a kapcsolatukba, ahogy Te sem. Szóval ezek csak légből kapott tippek. De nem biztos az, hogy a pasas hibája, csak mert a barátnőd úgy adja elő.

2017. júl. 19. 11:38
 19/20 anonim ***** válasza:
Vigyázat!!! Rá ne írjatok, a kérdező egy férfi, aki nőnek adja ki magát és a melléről meg a seggéről irkál. Be ne dőljetek neki!
2017. júl. 21. 20:54
 20/20 anonim ***** válasza:

HAhahaha utolsó :D:D:D

Minek írtál rá egyébként is? Remélem is, hogy a kérdező trollkodik priviben, ha képet kértél róla. :D

2017. júl. 21. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!